Skab gode minder

tirsdag den 15. juli 2014

 


I sidste weekend var vi i Københavns Zoologisk have og det er egentlig noget vi gør mange gange om året, om det er med flyverdragter eller sandaler, så kommer vi for at hygge og besøge dyrene.
Nytårsdag var vi der om dagen og der var noget helt særligt over at være der den dag, ungerne syntes det var sjovt at skulle ind og ønske dyrene Godt Nytår og det syntes vi voksne egentlig også.
Vi har mange dejlige minder fra Zoologisk have, vi startede en tradition på Noahs 1 års fødselsdag hvor vi tog i Zoologisk have for at fejre ham, det har vi holdt fast i siden den dag og tager afsted på deres fødselsdage, hvis dagen falder på en hverdag.

Lige nu kører Ribena en konkurrence på instagram, hvor alle kan være med til at deltage og formålet er at "skabe gode minder" det tror jeg alle familier gør på hver deres måde og det er jo lige det ungerne husker, når de bliver større.Hvis du vil være med i konkurrencen til at skabe gode minder og være en af de heldige vindere, kan du uploade et eller flere billeder og tagge #skabgodeminder og evt følge @ribenadk.
 
Du kan læse mere om Ribena her
 
Rigtig god sommer til jer alle og der er sikkert en masse som er fuld i gang med at skabe gode ferieminder:)
 
 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |