Når fire bliver til fem.....

tirsdag den 29. juli 2014


Igår postede jeg dette billede på instargam, vi skal nemlig have en lille baby mere. Jeg er nu 14 uger henne og jeg har haft det rigtig fint, en del træthed har jeg døjet med, men det er jo til at overkomme. Denne graviditet har faktisk været den nemmeste indtil videre, næsten ingen kvalme har jeg haft og det er jo skønt.
Så næste år sker meget hos os, Noah skal nemlig starte i skole og Alba ryger op i mellemgruppen og de glæder sig til at blive storesøskene, specielt Alba.
De diskutere lidt hvad babyen skal være og Alba har sagt at vi må tale med lægen om det, men vi prøve fortælle dem at det vigtigste er at den er sund og rask.

Vi flytter forhåbentligt ind i noget nyt inden babyen kommer, det er ihvertfal planen, men indtil videre hygger vi videre hos morfaren.
Det bliver et spændende kommende år og der bliver meget at se til og ikke så meget søvn.... men det er jo det hele værd.

Vi glæder os i hvertfald alle sammen:)

14 kommentarer :

 1. TILLYKKE - hvor er det dejligt for Jer. Det er slet ikke så tosset at være en familie på fem skulle jeg hilse at sige.
  Kh Maria (min-mors-mirakler)

  SvarSlet
 2. Tillykke med den lille ny.
  dejligt med familie forøgelse, hvor er det hyggeligt at de store går op i det.

  SvarSlet
 3. Ih spænende! Stort tillykke:)

  SvarSlet
 4. Stort tillykke :) hvor er skønt :)

  SvarSlet
 5. Årh hvor fantastisk ♥.
  Tillykke!

  SvarSlet
 6. Felicidades por el nuevo bebé!!
  Espero que todo vaya muy bien!!

  Saludos desde Chile

  SvarSlet
  Svar
  1. Mucho gracias :) Estoy muy felix.
   Saludos de Dinamarca:)

   Slet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |