Jeg tester og zoomer.........

mandag den 28. juli 2014




















Før zoom


Efter zoom 


Forrige weekend tog vi op i min mands bedsteforældres sommerhus som nok nærmere er et kolonihavehus. Vi har tilbragt mange somre der efterhånden og man kan kun tage afsted når vejret er godt. Så et weekendsmut blev det til og det fine lille hus ligger lige ved vandkanten næsten og der er sådan en dejlig ro. Vi hygger altid med masser af sol, strand og lækkert mad og det er en lille mini retrotur da sommerhuset oser af retro og omstændighederne også. 

Her var det en oplagt mulighed at teste den nye megazoom fra Tamron HOLD DA OP hvor er den bare lækker..... Det er en linse som kan zoom fra 16 til 300 mm og mine forventninger inden var egentligt ikke så meget, jeg glædede mig bare til at prøve den.
Så da jeg modtog den med posten fik jeg jo nærmest et chok, wauw hvor er den bare fantastisk. Alle mine billeder er taget med den linse og ens billeder bliver jo MEGET flottere med alle de detaljer og den bevarende skaphed i billederne.

Den kan VIRKELIG anbefales! Jeg er meget positiv overrasket over linsen og glæder mig til at tage masser af billeder i vores snart kommende sommerferie.

Du kan se den mere "live" her eller ihverfal hvordan den fungerer.
Sådan en skulle jeg da have ønsket mig for længe siden....

Jeg lægger mine billeder under den etiket som hedder tamron, så kan man følge billederne der også. Men alle mine billeder bliver nok bare fremover taget med den linse.

Ellers kan man tjekke linsen ud her

God sommer:)


(Jeg har et Canon EOS 1100D kamera)


 
Dette er et indlæg i samarbejde med Tamron, men mine ord og holdninger er mine egne.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |