Lille pip herfra.

tirsdag den 24. juni 2014


Endelig fandt jeg lidt overskud og ville lave et lille indlæg på bloggen, billederne er for nogle uger siden lige inden vi afleverede huset til de nye ejere. Det er meget mærkeligt at der nu går andre mennesker rundt i ens "hjem", for lige nu føles det stadig som ens hjem, måske fordi vi ikke har fundet noget nyt endnu. 
Men det skal nok komme og indtil videre kan vi få knaldet vores tab af ved salg af huset og vi har hurtigt vænnet os til vores nye tilværelse hos morfaren. Ungerne tilpasser sig bare og det eneste som jeg mærker ved flytningen er, at det tager lidt længere tid at aflevere ungerne om morgenen end før og så savner vi vores søde nabodrenge og deres forældre.

Forresten så fik jeg aldrig vist jer mine fødselsdagsgaver og jeg har ingengang set den bedste gave endnu, min kære Gubi lampe fik jeg men jeg nåede aldrig at pakker den ud. Den kom lige mens vi flyttede og valgte at den bare skulle blive i indpakningen indtil vi finder vores nye hjem.... så tålmodighed må jeg være.
Men der nåede at komme en lækker lille kubus sag og den nåede at blive brugt inden vi pakkede alt ned, så fik jeg lidt penge og købte den fine Henriette Krukker samt en ny skål til samlingen.

Selvom det hele står i kasser nu, så glæder jeg mig bare til at pakke det hele op igen og alle mine andre ting og så kan man jo købe lidt ind inden vi flytter igen, så føler man jo næsten man har fødselsdag når man flytter ind med lækre nye sager....

Rigtig god uge:)(Så nåede jeg lige at lave en efteraber af Louise fra lepetitmonsieurparlouise inden vi flyttede, så er den også klar)

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |