VI SKAL FLYTTE......

tirsdag den 6. maj 2014
En vinter dag for nogle måneder siden blev vores lille hjem sat til salg og det var noget vi længe gerne ville have gjort, men omstændighederne havde ikke lige været der tidligere.

Efter vi landede i lufthaven efter vores dejlige ferie i Caribien, tikkede der en besked ind fra ejendomsmægleren. Der var nogle købere til huset og de havde allerede skrevet under på en købsaftale. Så vi måtte hjem, lige lande og tænke lidt over det hele, så der blev forhandlet lidt og endte begge med at sige ja. 

Det betyder nu at vi ingen hjem har og vi skal så hele familien hjem og bo hos morfaren i hans store hus, som så nok ikke bliver så stort for ham længere.
Der kommer masser af liv i mit gamle barndomshjem de næste måneder og de udfordringer der måtte komme, da det jo ikke er lige ved siden børnehaven længere. Det er bare dejligt at vi har muligheden for at bo næsten gratis hos ham og at vi har muligheden til at  knalde det tab af som vi fik ved vores salg. Ungerne har jo næsten deres normale hverdag, de bliver i deres børnehave og  Noah spiller stadig fodbold hvor han hele tiden har gjort.

Det er alt sammen så forvældende og det er bare gået stærkt det hele, man skulle lige fordøje ferien samt den travle hverdag som begyndte, men endelig er de seks fortrydelsesdage overstået, så nu skulle det næsten være sikkert.

Så er det store spørgsmål så - hvor skal vi så bo i fremtiden????

Det ved vi ikke endnu, vi kigger og kigger og lige pludselig så dukker drømmehuset vel nok op, det bliver bare så spændende....

Hvad bloggen ender med, det ved jeg egentlig heller ikke, der kommer måske til at gå lang tid hvor vi bor i kasser, så det hele er lige sat på pause.
Men vi har lige en måned mere i vores lille hjem....


God dag:)

10 kommentarer :

 1. eii hvor spændende - held og lykke med boligjagten :)

  SvarSlet
 2. Stort tillykke med salget!

  Hvor fedt for jer og skønt i kan bo hos morfar :)

  Håber i finder det helt rigtige.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde:) Det håber jeg også, jeg glæder mig dog til at få sit eget igen:)

   Slet
 3. Hvor spændende og tillykke med salget. Heldigt I har en morfar I kan bo hos til I finder det helt rigtige til jer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare rigtig spændende og meget heldigt at vi kan bo der og lige få knaldet lidt at tabet af:)

   Slet
 4. Stort tillykke med hus salget. Hvor er det dejligt i kan bo sammen med morfar. Jeg tror det giver børnene noget helt særligt i deres opvækst, at der er flere generationer under samme tag.

  Held og lykke med boligjagten.

  Louise Siri

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak:) Det bliver rigtig spændende, det er dog ikke sikkert at morfaren skal bo der hele tiden, da han måske er på vej til udlandet og arbejde:)
   Den næste tid bliver ihvertfal spændende:)

   Tak:)

   Mange hilsner Vicki

   Slet
 5. Tillykke med salgt og NYD nu at bo sammen med morfar, det vil ungerne elske og se tilbage på med gode minder!

  SvarSlet
 6. Morfar glæder sig meget 😊

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |