Børneværelset....

mandag den 12. maj 2014
Lige nu deler vores to guldklumper værelse og det har egentlig fungeret meget godt for os alle sammen. De slæber alt legetøjet ind i stuen og leger inde ved os eller også er vi alle sammen inde hos dem.
Det næste skridt er så, at vi skal lede efter et nyt hjem og de kan få hvert deres værelse.

Vi er begyndt at snakke om at vi skal pakke alle vores ting i kasser og vi kan ikke få alt legetøjet med over til morfar. Når jeg så siger at det er ligesom når man skal på ferie og der har vi jo heller ikke alt legetøjet med, så er det hele lidt nemmere at forholde sig til. Alba er dog bange for, at Paco vores hund skal blive boende, hun forstår ikke helt hvad det er der skal ske. Men det vender de sig jo hurtigt til.

Noah glæder sig sig til at få sit eget værelse, hvor han kan lukke døren eller bare lave togbaner, uden at blive forstyrret af lillesøster.
Men der er dog en ting som han ikke vil, han vil ikke sove alene.... Han vil stadig gerne sove med sin lillesøster og det tænker jeg at det må han selvfølgelig gerne.
Hvis han stadig til den tid vil sove med Alba så må vi indrette efter det, det kan jeg jo egentlig godt forstå.

Hvad er jeres erfaringer med når børnene får deres eget værelse efter man har delt værelse med sine søskende?


3 kommentarer :

 1. Åh, det vil jeg også gerne lytte med på. Selvom mine unger er mindre end dine, så kommer de også til at dele værelse i 1-2 år inden vi kan flytte i noget større. Og her er det også storesøster, der har meget svært ved at sove alene.

  SvarSlet
 2. Du er simpelthen bare så god til at tage billeder og finde de rigtige vinkler, det er en fryd for øjet at kigge med på din blog.

  SvarSlet
 3. Hos os er det lige omvendt. Vores drenge på, nu 3 år og 4 år, startede med at have hver deres værelse. Men da lillebror havde svært ved at finde ro om natten, byggede vi en vinkel højseng forklædt som ridderborg, så de kunne ligge sammen. Det overskydende værelse bruges som legeværelse og gæste-værelse.

  Louise Siri

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |