27 MAJ

mandag den 26. maj 2014
Imorgen skal vi fejre min fødselsdag og det har vi allerede gjort her til aften. I børnehaven var der nemlig "Tag en ven med i børnehaven" og havde inviteret bedsteforældre og vores søskende. Bagefter kunne vi lige så godt holde lidt fødselsdagshalløj og underligt, at det er sidste gang vi alle skal være samlet i vores lille hjem. Så det er egentlig meget rart, at lige få sagt ordentlig farvel til det lille hjem.

Nå men imorgen skal jeg ind til byen med min skønne mand og jeg har glædet mig som et lille barn, jeg elsker bylivet og det giver mig en masse energi at være derinde og jeg ELSKER ELSKER ELSKER det bare.
Her befinder jeg mig bare bedst, så ind med os og hygge med en frokost tapas og en latte i hånden. ---------> D E J L I G T !

Hav en dejlig dag og håber vejret er med os, for jeg har været god i år:)

2 kommentarer :

  1. Tillykke med dagen (ja vi deler så fødselsdag :-) ) Håber du får en fantastisk dag og nyder det gode vejr, når vi nu har været så søde.....

    SvarSlet
  2. Gratulerer med dagen!! Og lykke til med flytting:)) Vi holder på med det samme, bare at vi flytter fra by til ..ja, en mye mindre by.. Håper dagen din bringer alt du ønsker deg:)

    SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |