Snart rammer foråret.....

onsdag den 5. marts 2014

Herhjemme flyver ugerne simpelthen afsted, jeg syntes lige det har været jul og forstår slet ikke at vi allerede er i marts og at lige om lidt bliver jeg mor til en fem årige.

Næste måned skal Alba starte i børnehave, det bliver dog ikke særlig lang tid, da vi skal ud at rejse og så kommer påsken. Men hun er SÅ klar til at komme i børnehave og blive en stor pige som hun siger, det er underligt at Alba har travlt med at blive en stor pige og Noah har travlt med at forblive en lille dreng. Men det ændrer jo ikke at han fylder fem år i marts måned og har et år tilbage børnehaven, inden han skal videre i skolen.
Bare tanken om det er moren heller ikke helt klar til endnu, men så er det jo godt man har et år at forberede sig på.

Det er dejligt at have tanken om at de er sammen i børnehaven og selvom de bliver delt på hver deres stue, så mødes de jo alligevel.
Hvordan fungerer det hos jer andre som har søskende sammen i børnehave?

God dag:)

3 kommentarer :

 1. Det er utroligt som tiden går! ;-)
  Jeg havde mine to tvillingedrenge, der er kanpt 3 år ældre end deres lillesøster, til at gå i sammen børnehave. De nåede lige at have 4-5 måneder sammen, før de store startede i skole.
  Det gik rigtig fint, de havde forskellige venner, men nogle gange legede lillesøster med, hos de store drenge.
  Jeg ved endnu ikke om jeg vil have de to yngste tvillinger i børnehave, indtilvidere går de hjemme hos mig til de er mindst 3... Men ellers skal de i samme børnehave som de andre :-)

  Mvh Cecilie
  http://blog.fashionmom.dk/

  SvarSlet
 2. Lækre glimt, jeg synes også det er vildt (og skønt) at foråret, og dermed sommeren er på vej <3

  - Anne

  SvarSlet
 3. Som altid SKØNNE billeder, taget i skønne vinkler!!
  Herhjemme er der 13mdr mellem vores drenge. De går i samme børnehave. En på giraf-stuen og en på søko-stuen. Det fungere bare super. De er hinandens bedste venner, men invitere gerne andre med i legen. Vi var bekymret for om storebror ville føle et for stort ansvar, og om de ville få for meget af hinanden. Men sådan har det heldigvis slet ikke været!!

  Louise Siri

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |