Marts når det er bedst......

søndag den 30. marts 2014

Jeg elsker denne tid på året hvor vi stiller vores ure frem og man stille og roligt kan fornemme varmen eller foråret komme tættere på. Lyset bliver længere og længere og der kommer stille og roligt farver rundt omkring.
I sidste uge sagde Alba mens hun pegede op på himlen "mor himlen er lyserød" og ja den er jo så smuk lyserød i øjeblikket.

Vi nyder ihvertfald den lille forsmag af forår og snart rejser vi ned til sommeren, vi skal nemlig ned på en skøn lille ø og det glæder jeg mig helt vildt meget til. Bare hygge med familien, slappe af og skal ingenting lave, ingen forpligtelser af nogen art, bare hygge om min familie.
Det bliver skønt!

Det er mærkeligt at tænkte på at sidste jeg var dernede var jeg bare mig, min kæreste var derhjemme at spille fodbold og nu 6-7 år efter, tager jeg afsted men ikke længere med min kæreste, nej det hedder nu min mand og vores to dejlige unger. 
Hvor tiden dog flyver afsted....

Rigtig god søndag....

1 kommentar :

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |