Hip hip hurra - part two

fredag den 21. marts 2014
Noah elsker jo at få gaver, ligesom alle andre og i år har det været meget Lego. Han er bare en rigtig dreng som elsker biler, politi, brandbiler, dyr og soldater. Vi har en tur i Zoologisk have på hans fødselsdag og her fik han valget at bruge nogle af sine penge til en dyrbamse eller andet. 
Jeg bliver simpelthen så stolt af ham at han tænker så grundigt over hvad han vil bruge sine penge på og ikke bare køber for at købe. Men han har noget med dyr og vi ved ikke helt hvorfor man der skal være tre af hvert dyr, så denne gang købte han tre tapir og tre aber.

Det er så vildt at tænke på at han er fem år og om et år skal han starte i skole, han bliver sådan en stor dreng og så moden han er blevet, inden for dette år.
Jeg tror helt sikkert at rollen som storebror har været hård i starten, men han har erhvervet sig nogle egenskaber såsom betænksomhed, omsorgsfuld, empatisk og en utrolig kærlig dreng og det er jeg bare så stolt over at opdage. 

Han er bare skøn min lille dreng.

4 kommentarer :

 1. Så fine billeder og sikke en dejlig dreng! Jeg har selv en dreng der tænker meget over tingene og alt bliver gennemtænkt. Dejligt børn også kan have en økonomisk sans og glæde sig over at vælge bestemte ting og glæde sig over dem:)

  SvarSlet
 2. Super flotte billeder. Her er dyrene også et kæmpe hit. Sjovt han har det med antallet. Bare han holder det til dyrene og ikke andet legetøj så går det jo nok :-) Her er det faktisk også tre ad gangen - men det er fordi der skal være en mor, far og en "skatter" (barn)

  SvarSlet
 3. Tillykke :-)
  Det ser vel nok festligt ud.
  kh Christina

  SvarSlet
 4. Skønne billeder – stort tillykke med ham!

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |