H U R R A H U R R A 5 ÅR.....

onsdag den 19. marts 2014

Min lille supermand fyldte fem år i mandags og han blevet fejret hele weekenden sammen med venner og familie. Vi havde venner på besøg lørdag og der var fuld hus med masser af børn og dejlige venner. Søndag havde vi familien på besøg og der blevet bygget togbaner og hygget om Noah. Begge dage sagde han, at det bare var den BEDSTE fødselsdag og de BEDSTE gaver han havde fået, så der var noget at leve op til mandag. 

Mandag blev heldigvis også den BEDSTE fødselsdag og der blev han selvfølgelig også forkælet, vi havde taget fri alle fire og tog i Zoologisk have. Det er nærmest en tradition for vores lille familie, når muligheden er der, så tager vi afsted på hans fødselsdag og vi gjorde det egentlig også i sommers med Alba.
Det er bare specielt og vi hygger os alle sammen og Noah elsker dyrene og han elsker at lege på legepladsen.

Han syntes heller ikke vi skulle tage fødselsdags pynten ned, men så vil det jo ikke være noget særligt, som så meget andet. 
Men han har virkelig nydt sine 3 dags fødselsdag sammen med venner og familie og det har vi også, selvom vi er lidt brugte og glæder os til weekenden.6 kommentarer :

 1. Stort tillykke med ham! :)
  han ser sød og tilfreds ud!

  SvarSlet
 2. Tillykke med den store dreng og ikke mindst tak for hilsen - både via din ven, som jeg hilste på i går og på bloggen. Mht. blogroll, så ved jeg faktisk ikke hvorfor... linker du til blogspotten eller til by-bak? Ellers skal du måske prøve at fjeren mig for at putte mig ind igen??

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dorte:) har også lagt en hilsen hos dig:) det virker næsten nu, der er bare ikke billede:(
   Kram

   Slet
 3. Tillykke med ham. Ja han ser glad og tilfreds ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak og han havde nogle dage dage;) så er det bare dejligt!
   God weekend:)

   Slet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |