Fastelavn og det perfekte billede

mandag den 3. marts 2014

I sidste uge var mine to guldklumper klædt ud til fastelavn og jeg ville jo gerne have et skønt billede lige gyldigt hvad. 
Det var ikke en helt let opgave og det er det jo aldrig med børn, men jeg prøvede at gøre det sjovt og få dem til at være en del af det.

Først var det storebroren som ikke rigtig gad og han gad slet ikke smile til sin mor, mens lillesøsteren gjorde sig helt til. Da den første omgang billeder blev vist på ipaden og Noah så sig selv med sur mund, ville han gerne tage nogle nye billeder. Det gjorde vi så og denne gang havde lillesøsteren lidt travlt med at pille næse og kigge alle andre steder end i kameraet.

Bagefter skulle vi se den nye omgang billeder og denne gang tror jeg godt de kunne se ironien i, at de slet ikke kiggede i kameraet og at den ene pillede næse, mens den anden kløede sig et andet sted. 
Noah ville prøve igen og det kunne vi heldigvis lokke Alba til, for det var jo egentlig bare en leg nu og det gjorde det meget nemmere for mig at få et skønt billede.

Denne gang fik vi en masse skønne billeder af de to guldklumper i kassen, nu fortrød jeg bare at jeg ikke har haft min rigtige kamera i hånden, i stedet for ipaden. 
Det endte med flere skønne billeder og mit favorit er det nederste.

Det er ikke altid nemt at få et skønt børnebillede, når de har deres egne veje....


6 kommentarer :

 1. Hahaha... skønne billeder hver og et - og ja det der med lige at snuppe mobil eller tablet i stedet for kameraet det er jeg også rigtig dårlig til, men hellere et hurtigt sjovt billede intet perfekt billede - det er blevet mit motto på den front ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og dejlige unger i skønne kostumer :) herhjemme havde vi en lille fe og en sej pirat boende i flere dage ;)

   Slet
  2. Ja lige præcis, bedre end ingenting og det var nu meget hyggeligt.
   En pirat og fe er så hyggelige at have boende:)
   God dag:)

   Slet
 2. Skønne unger - og billeder er da helt fantastisk som en serie.
  Men kender godt til det at de bare ikke gider, så god idé at gøre det til en leg hvor de kan se billederne ind imellem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak og ja det var rigtig hyggeligt og sjovt at lave med dem og så dejlige billeder at kigge tilbage på:)

   Slet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |