En ny smuksak.....

lørdag den 8. marts 2014Det er vist ingen hemmelighed at jeg elsker små nipse ting og at jeg tror det er meget godt, at min mand lægger lidt låg på mig. For ellers ville hele hytten være fyldt op med keramik, men jeg sætter bare så stor pris på et smukt keramik værk. 
Jeg bruger desværre flere penge på nipsting til hjemmet end til ting til mig selv og ville egentlig ønske det var anderledes, men jeg falder altid i og har altid noget jeg ønsker mig måneden efter.
Kender I også det?

Unika_K har simpelthen de skønneste ting og har samlet mange dygtige keramiske designere. 
Denne gang skulle det være en vase fra Henriette Duckert og den er simpelthen så smuk.

Hvis du søger noget smukt keramik, så kig for UNIKA_K

og ellers rigtig GOD forårsweekend.


4 kommentarer :

 1. Jeg ELSKER den vase!
  Jeg stod ved et butiksvindue og savlede over den i går.
  Tog sågar billeder af den, så jeg kan fortælle min mand, at jeg ønsker mig den i fødselsdagsgave ♥.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå, den er også bare så SMUK:)
   Håber du får den i fødsesldagsgave:)

   God dag

   Slet
 2. Åh altså Vicki! Som altid her hos dig, helt igennem smukke billeder :) og smuk smuk vase og og og.... jeg kender desværre godt den med at glemme mig selv i forhold til en eller anden fuldkommen uundværlig ting til hjemmet ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak, dejligt du finder mine billeder flotte:) og ja en rigtig smuk vase.... godt det ikke kun er mig som tænker sådan, ville dog ønske det var lidt anderledes en gang mellem:)

   Slet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |