EN LILLE STORE PIGE....

mandag den 31. marts 2014
Jeg har en lille pige som virkelig er begrebet af en lille pige, Alba elsker alle alt det piget og det er sjovt at stå på sidelinjen at iagttage. Jeg føler mig utrolig heldig at have fået både en pige og en dreng, det er bare noget helt specielt og man kan virkelig mærke forskellen på dem begge, da Alba er en pige med stort P og Noah er en dreng med stort D. Det er lidt underligt da de kommer fra samme opdagelse fra os. Man kan sige at Alba har været vant til drengelegetøj omkring sig i form af Noahs legetøj, men hun har altid søgt det piget legetøj.

Så efteraber hun mig konstant og det er tydeligt at jeg er hendes forbillede, hun kopierer, imiterer mig og hun er allerede bevidst om at hun vil have bryster når hun bliver stor og det skal være lilla bryster.... af en alder af 2,5 år. 

Så da jeg blev spurgt om jeg ville teste denne babyborn, sagde jeg straks ja - for Alba elsker at lege mor overfor sine bamser og sin ene dukke. Der er dog noget specielt over dukker og dem er hun mere omsorgsfuld over på en eller anden måde.
Da Alba så dukken, tog hun straks dukken til sig og krammede den, bagefter skulle dukken selvfølgelig have noget at spise og vi havde jo heldigvis en babystol til dukken, så den kunne få noget at spise.
Men hun er utrolig kærlig, meget betænktsom og man bliver en stolt mor som sidder på sidelinjen og iagttager hende.

Denne dukke er også lidt specielt, for den kan nemlig meget af det samme som rigtige babyer, såsom at bruge engangsbleer, til barnevognslift, give mad og sutteflasker. I takt med at Albas udvikling, vokser opgaverne  og det kan føre til spændende og nye lege i mange år.

Hun har meget travlt med at blive voksen og jeg har bare travlt med at nyde hende inden hun bliver det. Det er lidt underligt at have en pige som gerne vil være en stor pige og en dreng som gerne vil forblive lille. 
Men uanset for hurtige de vokser, så nyder jeg bare hvert øjeblik med det, for de øjeblikke kommer aldrig igen.


Dette er et sponsoreret indlæg, men mine ord og holdninger er mine egne.

2 kommentarer :

  1. Hvor er hun sød, og hun ser da rigtig ud til at hygge sig med sin dukke:)

    SvarSlet
  2. Hvor er Albas bluse fra? Jeg har en Dulle herhjemme der ønsker sig ALT med Rapunzel og hun villle eeeeeelske at have en bluse med hende på :) ligesom hun ville eeelske en Babyborn dukke - heldige Alba ;)

    SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |