Afslutning og en ny start...

fredag den 28. marts 2014


For noget tid siden fik jeg en skøn pakke, det var nemlig fra Pi Bjørn og det var nogle skønne skåle som jeg måtte eje flere af. Jeg er helt forelsket i mange af hendes keramikprodukter, det er skønne pastel farver og det passer så fint ind herhjemme. Hendes produkter kan man se her

Nå men vi er ved at gøre klar til vores tur til Caribien for at fejre min kære mor som fylder rund, det er noget vi glæder os rigtig meget til. 
Det er bare sådan en smuk ø vi skal ned til og jeg elsker virkelig bare alle de farverne som der er og varmen, det er tiltrængt og det bliver dejligt at hygge om familien. 

Så sker der noget mere spændende inden vi rejser og det er at Alba skal starte i børnehave , jeg føler faktisk hun er helt klar til det og det er sådan en dejlig følelse at have som mor, at man næsten er helt tryg ved situationen.

Hele børnehaven bliver vendt på hovedet på tirsdag, det vil sige at strukturen i børnehaven bliver anderledes og at det fremover hedder 0-2 år i vuggestuen, 2-4 år på en stue og 4-6 år på den anden stue.
Det vil sige for os, skal vi have kørt to børn ind på tirsdag og der vil nok være lidt kaos blandt personale og børn som alle skal finde sin nye plads i flokken.
Men på trods af det, så er jeg faktisk meget positivt og er sikker på min lille pige nok skal klare det rigtig godt og så længe storebror bliver flyttet med sine venner, så er det lige meget hvor de flytter hen, så længe de bare er sammen.

Det bliver en spændende uge for os alle og jeg prøver at nå det hele med job, åbenhus, pakke til turen, ny børnehave for begge børn og så en rejse sidst på ugen, så er tiden lige pludselig knap, men det bliver bare så dejligt og vi glæder os.

Rigtig god weekend:)


2 kommentarer :

 1. Pøj pøj med børnehavestarten... Her har Fleur sidste dag i dagpleje i dag, og skal starte i børnehave på tirsdag. Føler også hun er helt klar til det, men må indrømme jeg frygter skiftet en smule. Kan næsten ikke bære hun skal være ked af det og føle sig utryg, men håber det kommer til at gå forholdsvis smertefrit.

  Sikke en uge I går i møde, men med så skøn en gulerod for enden, kan man klare meget. ;) Rigtig god ferie til Jer og tillykke med din mor.

  SvarSlet
 2. Elskerelskerelsker Alfons billedet - hvor er det fint!
  Og held og lykke med børnehavestart, det skal nok blive godt.

  - Anne

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |