En lækkerhed i huset.....

søndag den 26. januar 2014

Min kære mand blev 30 år i december.... jeg kan nu stadig ikke helt lade være med at smile, når jeg kalder min "kæreste" for min mand nu og come on 30 år det er jo ingen alder:) og så er man allerede kone og mand, det er jo kun gamle mennesker.....:) hi hi
Men det blev han i december og familien slog sig sammen til denne lækre kaffemaskine, som han ønskede sig.... Vi havde den også på ønskesedlen til vores bryllup og sikke en lækkerhed der står i køkkenet....

Vi er ikke blevet helt bedste venner med den endnu, og vi skal lige "lære" den at kende, for den er faktisk lidt avanceret..... og jeg må indrømme at det er ham som lige skal lære den først og bagefter lære mig det.

Så havde vi også en rigtig hyggedag på hans fødselsdag, med en tur ind til byen og bare hyggede uden hensyn til noget som helst, bare holde i hånden og gå stille og roligt og hygge, det er altså rart en gang imellem:)

Rigtig god uge:)

6 kommentarer :

 1. Sikke en pæn maskine. Og tillykke med ham. Det lyder til I havde en skøn dag. :)

  Pierre bliver også 30 år i år... Aner ikke hvad han skal have, men det er heldigvis først i juni, så der er god tid til at finde på noget.
  Til den tid har vi været kærester i knap 10 år og gift i 3 år. Tiden går... Jeg vænnede mig faktisk overraskende hurtigt til at sige "min mand" fremfor "min kæreste". Synes nemlig ikke at det lyder gammelt... Ej heller når han omtaler mig som "sin kone". Men flere af vores venner synes det lyder SÅ gammelt. ;)

  God uge til dig også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak og ja super lækker maskine:)
   Christian anede heller ikke hvad han ønskede sig og kom lige pludselig i tanke om vores ønske til brylluppet og det klagede jeg mig ikke over:)
   Hi hi - ja måske det kommer an på hvilket omgangskreds man befinder sig i :) Vi har snart været sammen i 11 år og det lyder bare mere rigtigt at kalde ham kæreste:) det ændrer sig nok.

   Rigtig god uge til dig også Tine:)

   Slet
 2. Præcist den har vi også på ønskelisten her - den er både pæn og kan så forhåbentlig også lave god kaffe :)

  Jeg må høre, om dine erfaringer, når I har lært den bedre at kende.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er også SÅ smuk Mirjam - jeg må komme med en opdatering senere. Jeg er begyndt at lærer den lidt af kende:) men stadig ikke godt nok.

   Håber alt vel hos jer:)

   Slet
 3. Hvor er den fin! Hvilket mærke og hvilken model er det? Og hvad måtte I give for den?

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigtig fin tak:) det hedder ascaso - du kan google det:)

   Slet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |