Vores nissedør......

lørdag den 21. december 2013


Jeg har vist ikke fået vist jer vores nissedør i år, tadaaa her er den og den vækker stor glæde i det lille hjem. Jeg er ved at forberede Noah på at Nissen snart flytter og det vil han selvfølgelig ikke have, men julen slutter jo snart eller varer den lige til påske.....

I år har jeg endelig fået taget mig sammen og lave en stor retro flettede stjerne, det var nemlig ikke lige til.... Der skulle klippes, regnes og til sidst klistres sammen og den pynter bare så fint.

De næste dage bliver der en masse indlæg på bloggen, jeg har nemlig lånt min søsters computer og det går bare meget hurtigere med at redigere billeder og lave indlæg, så jeg har tømt kameraet....
Så beklager hvis der kommer for mange julebilleder på bloggen den næste uges tid, så er I advaret...

God lørdag..... 

6 kommentarer :

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |