D E C E M B E R

tirsdag den 10. december 2013
Så er jeg hjemme igen efter en skøn juletur til London sammen med min mor og søster. Jeg elsker simpelthen London, det er sådan en dejlig by og som stadig ejer så meget historie. Det er fascinerende hvilken historie den bærer og man kan godt mærke, når man går i gaderne at det har været et land med masser af magt og indflydelse. Vi var dog ikke kulturelle, da tiden simpelthen ikke var til det, vores formål var at nyde stemning, få shoppet lidt, spise lækkert mad og så bare være sammen. Det er mange år siden vi har været ude at rejse sammen og vi er blevet ældre, men det var skønt at have dem for mig selv for et kort stund ,mens manden derhjemme passede på vores guldklumper.
Jeg fik købt lidt lækkerier og dem må i se en anden dag, men det smukkeste Nøddeknækker til næsten ingen penge fandt jeg på et julemarked og den skal have en plads i julehjemmet.
Jeg mangler bare lige lidt LYS til at tage billeder i, det er simpelthen så vildt at man tager afsted på arbejde mens det er mørkt og kommer hjem når det er mørkt....
Meeeen vi går da snart i lysere tid igen, så det går nok....

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |