1. december 2013

søndag den 1. december 2013


Det har været en skøn dag som startede med Alba liggende over mig og kysse mig forsigtigt på kinden... godmorgen mor...
Da vi i sidste øjeblik i sidste uge fik taget billeder af vores hus, som vi skal have til salg, kunne jeg jo med god samvittighed begynde at pynte huset med jul. 

Vi har selvfølgelig haft nisser på besøg og jeg elsker hvert år, når Noah ser den lille nissedør. Hans fantasi og hans glæde over de her små nisser kommer med små pakker og bor hjemme hos os, er bare sejt!
Jeg kan høre en gang imellem at han banker på nissernes dør, når vi ikke lige er i rummet og han er så nysgerrig...

Jeg har efterhånden fået samlet en masse lækre julekugler og julepynt, det er jeg fortsat meget glad for og har været heldig at finde mange af julekuglerne i Netto de sidste par år.
Det er lidt underligt med mig hvert år til jul, for jeg føler at jeg skifter "stil" med julepynten. Jeg tror at jeg har fundet min "stil" til julepyntning og så skifter jeg lidt året efter... 
Men vi må se hvad denne jul bringer i det lille hjem.....


Glædelig 1. december.....:)


Forresten så elsker jeg virkelig vores morgener hvor man kan se solen stå op.... Så smukt!

1 kommentar :

  1. Hvor lyder det bare som en hyggelig måde at vågne 1 dec. Egentligt synes jeg at det er hyggeligt at du skifter julestil hvert år, på den måde får du mulighed for at lege med tingene hvert år og du kan vel langt hen af vejen bare sætte de gamle ting på nye måder.

    SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |