Vi hygger.....

søndag den 3. november 2013Her i weekenden har vi fået hjemmelavet pizza fra grillen og det kan simpelthen anbefales..... det smager SÅ lækkert og vi alle fire spiser, hvilket ikke er så tit det sker med kræsne børn...
Det er derfor altid lidt en udfordring at finde på mad vi alle spiser, men det her er bare lækkert....

Jeg håber på at i den kommende tid at kunne være lidt kreativ en gang i mellem og få lavet lidt pynt til jul. Det er nu meget hyggeligt at sidde og lave noget sammen med ungerne, mens de tegner eller laver noget andet kreativt.

Tænk vi allerede er i november måned og snart er det allerede jul, jeg syntes lige efteråret er gået igang....
Men hygge den kommende tid, glæder jeg mig også til... 

2 kommentarer :

  1. Det lyder bare hyggeligt - jeg vil så gerne smage pizza fra grill en dag :D

    - Anne

    SvarSlet
  2. Det smager så godt, det kan klart anbefales:)

    SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |