Tak for mange blogår....

søndag den 10. november 2013


Da jeg startede med at blogge for snart 4 år siden, var det i alt hemmelighed. Det var et sted som var et frirum og hvor jeg kunne dele den samme passion med andre bloggere. Mine intensioner var at holde min ordblindhed ved lige, som de ældste læsere nok kan huske så er jeg ordblind. Jeg var stoppet med skolen og ville stadig presse mig selv og holde min nye skriftlige evne ved lige. Samtidig kunne jeg dele inspiration og være en del af blogland, som rummer mange skønne kreative mennesker på mange forskellige evner. 

Dengang jeg begyndte at blogge var det ikke særlig udbredt og slet ikke i min omgangskreds eller nogle jeg kendte. Det er få venner/familie som ved at jeg har haft en blog, hvorfor er nok at det har været mit frirum.
Efterfølgende har jeg haft svært ved at takle folks reaktion, når de har fået af vide at jeg havde en blog. 
Nogle anede intet om bloggeri, andre rynker lidt på næsen og syntes det er noget underligt noget og nogle syntes det er fedt. 

Jeg har været generet, følt mig helt blottet ved tanken om at folk som kendte mig skulle læse bloggen, men nu har jeg valgt at springe ud af skabet og ikke holde det hemmeligt længere. Jeg er jo glad og stolt af bloggen og hvordan den har udviklet sig, der er jo nogle som har lyst til at følge den og nogle har jeg kunne inspirere.
Bloggeriet er blevet en del af mig, jeg elsker at tage billeder og stadig udfordre mig skriftlig og samtidig være en del af blogland. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet at der vil være så mange som ville have lyst til at følge vores lille hverdag, så tak for det og det er jo det som gør det sjovt at blogge.

Så tusinde tak til jer alle sammen for mange blog-år og velkommen til min blogverden til jer som kender mig....


5 kommentarer :

 1. Ih et skønt indlæg. Jeg har det sådan at jeg ikke går og himler op om at jeg har en blog, men det er heller ikke hemmeligt. Min familie ved det for eksempel. Tror måske der er lidt jantelov over årsagen til at jeg ikke har udbassuneret det på facebook eller lignende. Men altså, dejligt indlæg, da jeg selv har lidt af det du beskriver. :-)

  SvarSlet
 2. TILLYKKE:)

  Fire år det er faktisk rigtigt længere at blogge. Jeg er ret ny her hos dig men glæder mig til at hænge ved de næste fire år (ja og gerne længere). Jeg synes du skriver dejligt og du tager skønne billeder. Faktisk har jeg slet ikke tænkt på at du skulle være ordblind. For mig er det lidt sjovt fordi jeg også selv er ordblind.

  SvarSlet
 3. Jeg synes, at du har en super skøn blog, som jeg fik lyst til at følge ved første øjekast:-) Dejlige billeder, og fin fin tekst. Godt gået med ordblindhed! Det lægger man ikke mærke til. Selv er jeg lidt ny i blogverdenen, og også som følger her på din blog.
  Kh Pernille

  SvarSlet
 4. Du gjorde mig helt bange der - jeg troede lige det betød farvel, heldigvis ikke.
  Sikke et smukt valg - jeg kæmper lidt med samme issue, jeg er dog blevet bedre. Jeg tror på at det er sundt at stå frem og anerkende at bloggen er en del af en selv. Tænk på hvor meget vi har fået ud af vores lille frirum i løbet af årene?
  You go girl :-)

  SvarSlet
 5. Jeg kan så meget følge dig. Det var faktisk derfor jeg i sin tid stoppede med at blogge på Mamalocas. Der var nogle få der opdagede det og rynkede lidt på næsen. Men nu er jeg i gang igen, og denne gang gider jeg ikke gemme det væk og gøre det hemmeligt. Og hvor er det skønt med alle de opelvelser og bekendtskaber, det har ført med sig :)
  God søndag

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |