PRINTIC.....

mandag den 11. november 2013

For noget tid siden blev jeg kontaktet af firmaet Printic. Jeg blev spurgt om jeg ville teste deres nye app og få nogle billeder som test. 
Printic er en app hvor man direkte kan bestille billeder via app`en på mobilen, man har også mulighed for at skrive tekst på hvert billede, hvilket jeg elsker at man har mulighed for.
Jeg syntes de små billeder er skønne og det at man lige kan skrive en lille tekst er jo fantastisk, det er helt klart ikke sidste gang jeg vil bestille sådan nogle billeder. Der gik kun 3 dage fra jeg bestilte til billederne lå i postkassen, det kan man kalde en hurtig levering. 

Hvad siger I? er de ikke bare skønne de små billeder? Jeg er ihvertfald meget begejstret over dem og vores børnebøger er lidt nemmere eller ihvertfal hurtigere for mig at lave nu. 

Hvis I vil kigge nærmere på app`en eller bestille nogle kan du kigge her


Hold øje med bloggen imorgen, da der kommer en give away...

God dag:)

3 kommentarer :

  1. Den app bruger jeg også. Jeg sender dem fra ferien i stedt for postkort, det er genialt. Kvaliteten og leveringstid er i top!!

    SvarSlet
  2. fed ide... det ku være man lige skulle prøve det :)

    SvarSlet
  3. Jeg skal også teste for dem og glæder mig til at se billederne. Har en veninde, der lige er flyttet til New York, så tænker hun også skal have en lille fotohilsen :)

    SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |