Presseevent hos Room Copenhagen......

mandag den 4. november 2013
I fredags tog jeg tidligt fri fra arbejde og hoppede på toget ind til byen, jeg var nemlig inviteret til et pressevent i Illums bolighus, for at se Ole Jensens nye kollektion for Room Copenhagen.

Jeg startede turen med at møde Dorte ByBak for første gang og når man har fulgt en gennem blogland i så lang tid, ja så er det noget specielt at lige pludseligt mødes in real life. 
Vi bevægede os hen til Illums Bolighus og fik et glas champagne, hvor vi derefter mødte Anne Krittewitt, som jeg tidligere har mødt hos et andet event. Det er også Anne som har forvandlet bloggens nye look.

Under eventen kom Ole Jensen personligt og fortalte om produkterne og hans tanker bag designet, meget interessant mand og utroligt at høre hvordan en tur i kolonihaven kunne inspirere ham. 
Jeg syntes det er et design som er meget moderne, tidsløs, praktisk og samtidig tænker man som mor, meget børnevenligt....Produkterne er meget rene og bløde og det gør produkterne meget stilrene.
Produkterne ligner keramik men det er egentlig melamin, hvilket er meget praktisk. Produkterne kan købes i forskellige farver, om det så er mint eller hvid, så syntes jeg den kan ramme alle stilarter. 
Det er en serie man kan bruge i hverdagen samt til en middag, men hvor det stadig ser lækkert og moderne ud, men samtidlig praktisk.

Produkterne kan I se på deres egen hjemmeside og de kan købes i Illums Bolighus.

Det var bare rigtig hyggeligt at få snakket med andre bloggere og jeg mødte en gammel blogbekendt Signe, som nu har bloggen Copenhagen Kiddo . 
Bagefter tog Anne, Dorte og jeg ud og fik sushi, Dorte fik lige introduceret os for andre lækkerier indefor sushi som jeg ikke kendte..... farligt....

Tak for en rigtig hyggelig dag/aften med Room Copenhagen, Illums Bolighus, Dorte, Anne og Signe.7 kommentarer :

 1. Svar
  1. Det var en rigtig sjov og hyggelig oplevelse:)

   Slet
 2. Lyder som en skøn eftermiddag med lækre sager og søde mennersker :)

  SvarSlet
 3. Skøn eftermiddag I havde der. Har godt set dette i Inspiration. Det er rigtigt fedt og fede farver. Er dog ikke så stor fan af at flere af tingene har så smalle "revner" i fx. håndtaget på citruspresseren. Tænker det er træls med rengøring.

  SvarSlet
 4. Ja det havde vi:) Det med citronpresseren sagde min mand også, men jeg syntes ikke det er noget. Jeg vendte den bare på hovedet og tørrede den hurtig af og det var det. Men det er en smagsag:) det er ihverfal nogle lækre farver og igen meget børnevenligt.
  Hav en dejlig dag:)

  SvarSlet
 5. Ih ja, det var virkelig hyggeligt at møde dig. Jeg håber vi ses til et event igen en anden gang :)

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |