N O V E M B E R

torsdag den 14. november 2013Jeg elsker altså bare når sollyset falder herhjemme, vi har rigtig mange vinduer og derfor vælter det bare ind med sollys og det er nu dejligt på sådan en november dag.Jeg syntes egentlig at november har været en okay solrig måned og det har gjort for mig at vinteren bliver lidt kortere, selvom den jo nok ikke er det….
Men der er ikke noget bedre at se solen stå op på vej til arbejde eller på vej til børnehaven, end mørk og våd morgener, det giver bare en glæde på vejen eller i hvert fald for mig…  Snart lander vi i december og den måned går altid meget hurtig, fordi der sker så meget og det  er jo også generelt en rigtig hygge måned.
I år skal jeg også prøvet noget helt andet, jeg skal nemlig til London over en weekend med min mor og søster, det glæder jeg meget helt vildt til. Både trænger vi til at være sammen, da vi jo er blevet rigtig voksne og ikke har så meget tid til hinanden som vi ønsker.
For mig bliver det også at nyde hvert øjeblik, for selvom jeg elsker når ungerne og min dejlige mand også er der, så er det bare noget andet alene uden andre. Så jeg glæder mig helt vildt til at være sammen med de to og selvom det er med ondt i maven over flyveturen og savnet til min lille familie, så vil jeg bare nyde turen til det fulde.
God november dag....:)

6 kommentarer :

 1. Uhm...blev helt glad af dine billeder...her nydes ver lille solstråle der kommer ind også i fulde dejlige drag!....Lyder fantastisk med London turen..har også en lillesøster og sammen har vi også med vores mor snakket om at gøre lign. som du selv skriver- tiden er bare på slet ingen måder det samme efter man er blevet voksen- og tid med dem i by er noget helt andet end den tid i byen man har med mand og børn ( mine er slet ikke til shopping...)
  glæder mig til lidt billeder fra London- og ønsker dig og jer en fantastisk skøn og dejlig tur.
  smil fra Rikke

  SvarSlet
 2. Fine billeder - I har så mange fine ting og sødt billede af børnene :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 3. Nydelige bilder, og en flott stemning. Elsker lyset på de to øverste bildene;)
  Herlig dag til deg;)

  SvarSlet
 4. Smukke billeder. I har nogle rigtig lækre ting i jeres smukke hjem.

  SvarSlet
 5. Wow, sikke nogle smukke billeder!

  - Kit

  SvarSlet
 6. Det lyder som en god ide med sådan en tur :-)
  Kh Christina

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |