LUCKYBOYSUNDAY

onsdag den 20. november 2013I sidste uge fik jeg en gave fra min veninde, jeg havde hjulpet hende med at lave nogle sættekasser og for det fik jeg en gave. Den bestod af en meget fin pude som jeg har ønsket mig i evigheder fra Luckyboysunday. Manden herhjemme er ikke ligefrem den største fan endnu, men jeg syntes altså de laver så mange skønne ting og man kan jo altid ønske sig dem ik?
Puden passer jo fint ind sammen med legetøj i sofaen, hvilket den altid er fyldt med og min fine Hay pude og de andre puder.
Jeg gad egentlig godt sy nogle nye puder til sofaen, men nu kommer julen jo og det skal vi jo også gøre klar til herhjemme ikke....

Jeg er så småt ved at tage lidt julepynt ned fra loftet og skal lige mærke efter hvad det bliver til i år. Jeg er allerede begyndt at lave lidt julepynt og det er bare en hyggelig måned vi snart går ind i. Jeg glæder mig HELT VILDT til ungerne vågner søndag 1. december og ser at nissen er flyttet ind. 
Planen er at vi først rigtig begynder at pynte den weekend og Noah vil rigtig gerne have lys udenfor, så det må vi ud at købe... Men nu må vi se om jeg kan vente med at pynte til næste weekend, men kan jo se på instagram at der så småt er ved at blive pyntet op i de små hjem:)

Hav en dejlig aften/dag:)


2 kommentarer :

  1. Synes godt om billedet med jeres sødeste lille hund på tæppet. Genialt fanget med den søde lille hale som stikker ud over tæppekanten. Med ønsket om en forsat dejlig dag :-)

    SvarSlet
  2. Jeg har i hvert fald lige hentet kassen med julepynt her til aften og planen er vi så småt begynder på oppyntningen her i weekenden. Pigerne er nemlig heller ikke hjemme i næste weekend, så hvis de skal være lidt med til det, skal det være i denne og nok også lidt i løbet af næste uge. Jeg er også begyndt på lidt julepynt og kom faktisk ind på din blog for at se på de der hamaperle-julegaver jeg kan huske du har haft vist frem. Sådan nogle skal vi vist have lavet i år :)

    SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |