Forberedelse.....

torsdag den 28. november 2013

 
Herhjemme er jeg ved at gøre klar til det hele store julehygge og jeg har ventet med at pynte, da vi er ved at sætte huset til salg og der var en fotograf som liiiiige skulle nå at tage billeder inden 1. december.
Jeg syntes det vil være en smule træls at vente med at pynte op til næste uge, når nisserne jo flytter ind på søndag og det er meningen at vi skal julehygge der. Næste weekend er jeg nemlig ikke hjemme og derfor ville jeg gerne julehygge i denne weekend, men julepynt i april eller maj måned dur jo heller ikke på billederne. Det bliver bare så spændende hvad der skal ske i den kommende tid og hvor vi ender og i hvad vi ender i, det må tiden jo vise.

Vi får også fint besøg midt i december af Mette Helena og hendes team og det glæder jeg mig rigtig meget til og med en smule ondt i maven, men det vil da være lidt sjovt at kunne se vores gamle hjem i et boligblad næste år, hvis det bliver solgt selvfølgelig…. Vi må se og spændende bliver det…..


God aften:)

10 kommentarer :

 1. Kan godt forstå at det er lidt øv ikke at kunne pynte op nu - især når i jo alligevel får solgt jeres hus hurtigt ;-)
  Men det er jo nok det fornuftige, at få taget nogle lidt mere "holdtidsbare" billeder til salgsopstillingen.

  Jeg får også besøg at Mette Helena, gætte på at det også er en julereportage hun skal lave hos dig/jer?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jubii, vi nåede en fotograf, så jeg er begyndt herhjemme:)

   Ja det kunne jeg forstå, glæder mig til at se din reportage:) og det er det samme hun skal hos os:)
   Hvornår skal du?

   Slet
  2. Havde ikke lige fået slået til så jeg kunne se, når der kom kommentarer. Hun kommer her d.19, jeg havde jo lige et julemarked i denne weekend jeg også skulle nå.
   Og det er egentlig ret fint, så har man jo helt naturligt fået pyntet op. Hvornår kommer hun ved dig, det er vel snart?
   Men der er godt nok lang tid til næste år og billederne skal vises. ;-)

   Slet
  3. Det kender jeg alt for godt:)
   De kommer her den 18.december....
   puha jeg føler mig ikke helt klar endnu, men vi skal have juletræ i weekenden, så kommer det nok:)
   Ja det er lang tid og det kommer også an på om det bliver solgt.... så spændende.....
   Glæder mig til at se din:)

   Slet
 2. Jeg elsker dit kreative rod kan det ikke godt få lov at komme med i boligrepotagen? Herhjemme er der altid et farligt rod og måske er det derfor jeg slet ikke føler mig godt tilpas i hjem der er helt snorlige. Håber din julepyntning bliver ekstra hyggelig når fotografen er gået. Tænker at du måske kan pynte en lille bitte anelse til 1 dec f.eks. lidt julerier på en bakke der let kan flyttes ud af billederne. Hvis I har drillenisser (?) er det iøvrigt super sjovt at lade dem være lidt knotne over at der ikke er pyntet til jul. Så kan de blive glade og drille sødt når der endeligt bliver pyntet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tro mig vi er også nogle værre rodhoveder.... specielt hvis jeg er alene hjemme...og jubiii fotografen kom nåede at komme i sidste øjeblik, så jeg er begyndt:) og nissen er flyttet ind:)

   Slet
 3. Spænende tider med hus der skal sælges!
  Held og lykke med det og med Mette Helena der kommer på besøg:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja meget spændende og nu må vi se om vi kan komme af med det....:) og tak:)

   Slet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |