Endelig fik jeg syet lidt....

tirsdag den 5. november 2013

Endelig fik jeg syet lidt.....

Det kan godt være det er et lille bitte dukkedynebetræk som jeg har fået syet, men jeg er igang. Det er et projekt som har ligget længe oppe på skabet og bare ventet på jeg skulle sy det færdigt, så min lille Albamus kunne bruge det.
Da hun så sengetøjet nede i hendes dukkevogn, blev hun så glad og det er det jo bare det BEDSTE at se hendes glæde over noget som egentlig ikke tog så lang tid....

Jeg må bruge/sy mere ud af alt det lækre stof jeg har liggende i skabet og noget skal jeg havde solgt.... for jeg får da vist ikke nået at sy så meget.... Jeg har dog et kommende projekt liggende på bordet og en masse ideer oppe i hovedet, så nu skal der bare handling til....:)

Jeg elsker nu når der er mørkt så lysene kan være tændt, det giver en rigtig hyggestemning i det lille hjem og det er jeg vist lidt vild med.... men hvem er ikke det?

Hav en dejlig dag derude......4 kommentarer :

 1. Hvor gør det stof sig skønt som dukkesengesæt :0)

  Jeg håber du kommer til at få lidt mere sy-overskud nu

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så smukt det stof, helt klart en af mine yndlings:)
   Det håber jeg også:)

   Slet
 2. Så fint dukkesengetøj og fine billeder i det hele taget :) Det er dejligt ind imellem at kaste sig over et projekt, som ikke tager så lan tid far tanke til færdigt produkt - det er ikke mindst motiverende efter en længere pause eller en følelse af manglende tid :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og tak Mirjam:)
   Ja det et dejligt og hurtigt projekt som bare har ligget:) så nu håber jeg at komme lidt igang:)
   Og dejligt du er tilbage:)

   Hilsner Vicki

   Slet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |