Bybak passer perfekt til min Mulberry....

fredag den 8. november 2013

Jeg er vild med kernelæder produkter og har længe kigget efter et ur fra Triwa som jeg fandt billigt på Trendsales. Så passer det jo også med mit nye tørklæde fra ByBak og min fine taske fra Mulberry. 
Det er Dorte som selv producerer sine produkter og nu mødte jeg Dorte for første gang i sidste uge til dette event og og efterfølgende et bloggerevent hos ByLassen. Hun laver flere lækre ting, blandt andet lækre puder og prints, du kan kigge forbi hendes blog her

Neon er også til at finde i hjemmet og det er nu en hyggelig farve herhjemme også. Jeg kunne godt tænke mig at bevæge mig mere i grå, lyserøde og neon farver i hjemmet. Men da vi har planer om at flytte, så kan det ikke betale sig at begyndte at indrette sig med noget nyt. Men inspiration vil altid være lækkert, hvis I har nogle lækre boligbilleder med de farver, så er I velkommen til at lægge et link.

God weekend.....

6 kommentarer :

 1. Hvor er udret også bare super fint. Ved du hvad modellen hedder? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er det, har kigget efter det lææææænge, jeg ved desværre ikke hvad modellen hedder.

   Slet
 2. Neeej hvor er du sød Vicki. Tænk at jeg får så fint et indlæg - jeg er glad for, tørklædet er landet godt hos dig, når du nu overvejede det så længe. Tusind tak for de pæne ord og NYD weekenden. Klem fra Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Dorte:) det havde sådan et fint tørklæde fortjent:) og i låge måde:)
   Kram Vicki

   Slet
 3. Det er da også bare en top lækker kombi ; )

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |