Bloggerevent hos ByLassen

tirsdag den 19. november 2013


Jeg har været så heldig at deltage i et blogger event for By Lassen og hold da op jeg glædede mig til at se nyhederne og møde andre bloggere, hvilket jeg egentlig ikke har gjort så meget af. Så to gange inden for kort tid har bare været rigtig hyggeligt og har fået mig flere bekendskaber inden for blogverdenen som er noget helt specielt.
 
Jeg kom forpustet hen til deres skønne butik, hvor der var et rum fyldt med lækre tændte kubusstager overalt, lækkert design og deres nyheder faldt man allerede over. Jeg blev pænt modtaget af Nadia som er medejer og oldebarn af Mogens Lassen og kunstneren Kristina Dam, og hele lokalet var fyldt med dygtige bloggere.
Nadia startede med at fortælle om historien om By Lassen og jeg syntes det var så spændende og fascinerende at sidde og lytte til deres familiehistorie og hvordan de vil føre ånden videre i deres design.
Deres nye kollektioner er blevet skabt gennem gamle skitser og som gennem Kristina Dam har fortolket og tegnet videre på. Kristina har skabt fire smukke illustrationer fra deres egne arkitethuse fra By Lassen, illustrationerne kan man købe på papirtryk og på puder.
Derudover blev vi af Kristina Dam sat igang med at være kreative, hvilket kan ses på et af billederne hvor der ligger en masse tegninger fra os alle bloggere. Jeg syntes min så rigtig kedelig ud af alene, men da alle billederne blev sat sammen, så det virkelig godt ud.
 
Det første jeg næsten lagde mærke til da jeg kom ind udover alle deres lækre kubusstager, det var deres nye reolsystem ”Frame” som består af kasser, de giver virkelig muligheden for en personlig indretning, da man kan sammensætte som man ønsker. Samtidig med det nye reolsystem, kasserne, rammerne og spejlene, så har de alle et fælles træk og det er at selve rammerne eller kanterne er lavet i støbejern præcis ligesom kubusstagen…. Super lækker detalje!
 
Det som også er smart ved ”Frame” er at man kan stable kasserne på gulvet som på et af billederne eller man kan hænge dem på væggene, igen der er mange muligheder.
Resten af deres kollektion består af tapet, kasser, puder, reolsystem, illustrationer, rammer og lækre spejle
 
P.S Jeg er MEGA forelsket i deres nye spejle…
 
 
Tak til By Lassen for et super spændende og lærigt arrangement.
Tryk her for at se nyhederne.
 
 
Her er lidt af deltagerne her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, hvis jeg skal have flere links på, så skriv endelig...

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |