Arabia krukke til samlingen

fredag den 22. november 2013
En fin lille syltetøjskrukke....

Poserne er til vores lille fadderbarn som vi så for første gang i weekenden.


Den lille Lucie Kaas fugl er blevet adopteret af andemor og ælling....Jeg spottede den fine syltetøjskrukke til salg på instagram i sidste uge og den har jeg faktisk kigget efter i et par år. De har ligget til 200-300kr uden låg nogle forskellige steder på nettet. Så da jeg så en som ville sælge sin til 40kr, så slog jeg til.
Den fine lille røde krukke ville jo pynte perfekt på spisebordet og der er lidt gammelt over den som jeg er vild med. Oveni det så passer den jo fint sammen med mine to hjerteskåle som tit pynter morgenbordet med boller i, når der er tid til det.

Vi kan godt mærke at ungerne begge er begyndt til noget her hen over vinteren, Noah går hver lørdag til fodbold og Alba går til gymnastik hver anden søndag, så der er ikke så meget familiehygge over morgenbordet for tiden, men jeg syntes det er så hyggeligt. Jeg elskede som barn når min familie tog hjem til farfar og farmor i jylland, at vi alle samles rundt om morgenbordet med blødkogte æg og selvom jeg ikke drikker kaffe, så bare lugten af det er bare skøn.
Det var bare hygge og dejligt at have familien samlet og det skal vi også have herhjemme engang imellem i weekenden, selvom vi skal rende til det ene og det andet.....

Nu begynder weekenden snart og hold øje med bloggen, da der kommer en lækker Lucie Kaas give away i weekenden, en lidt anderledes af slagsen...

God fredag:)

3 kommentarer :

 1. Vildt godt fund med jordbærkrukken! Den har jeg faktisk også snart på vej fra Danmark. Gav lidt mere, men stadig en nogenlunde pris tror jeg nok ;)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 2. 40 kroner, det var da noget af et kup :-) Er selv helt pjattet med jordbærprintet, har det på en stor skål. Med ønsket om en dejlig weekend.

  SvarSlet
 3. Åh Gud, jeg dunker mig selv i hovedet!!!! Var til kræmmermarked i september, hvor jeg intet kendte til arabia krukker. Jeg så en marmelade krukke med æbler uden låg i en rodekasse til, og hold nu fast, 1kr!!!! Og jeg købte den ikke....det var dumt! Meget dumt!

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |