V A F L E R

torsdag den 17. oktober 2013


Jeg har L Æ N G E ville have en vaffelmaskine eller hvad de nu hedder og vi fik et gavekort til brylluppet og jeg fik overtalt manden til vi skulle bruge det på sådan en.
De er bare lækre og jeg elsker når vi laver det i weekenden om eftermiddagen og hygger.
I kender sikkert tiden når man henter ungerne fra institutionerne og de bare er trætte og orker ikke at sidde og spise aftensmad og rigtig hygge. For det gør vi danskere jo meget, men i weekenden og om eftermiddagen, der gider de sidde ved bordet og der hygger vi.

Hav en dejlig torsdag.....

3 kommentarer :

 1. Jeg bliver da helt nostalgisk, vi lavede så tit vafler både på den ene og den anden måde da vores børn var små, måske jeg skulle finde det gamle vaffeljern frem igen. Jeg så iøvrigt lige i aftes i Goaften Danmark at der blev lavet kartoffelvafler på sådan et jern, revne kartofler, det var måske også et godt alternativ til de mere søde vafler.
  Eva

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også bare så hyggeligt:) Det må du finde frem:)
   det lyder spændende med kartoffelvafler, har du en opskrift på det? for det er netop et godt alternativ til de søde vafler....
   Mange hilsner Vicki

   Slet
 2. Vaffler er også typisk norsk kaffemat. Her har vi vaffelgjern både hjemme og på hytta. Veldig greit og lage stor porsjon og sette resten i kjøleskapet. Da kan ei steike vaffler både neste dag og dagen etter om ein vil. Rømme og syltetøy til.......nam:) God helg!

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |