Skoven....

fredag den 11. oktober 2013
For noget tid siden var vi en tur i skoven i weekenden sammen med nogle gode venner, det burde man gøre noget oftere. Det var ihvertfald hyggeligt og hver gang vi tager i skoven, så har vi altid en lille godbid med til turen og ungerne elsker det. 

Vinteren nærmere sig og det kan mærkes og på den ene side glæder jeg mig til den hyggelig tid og på den anden side så savner jeg allerede lyset og varmen... men så er det godt der venter en ferie til Saint Martin sammen med min familie og skal fejre min mors fødselsdag derover.

Indtil videre så hygger vi med lys og den travle hverdag....

Hav en dejlig weekend:) 4 kommentarer :

 1. Hvor ser det bare hyggeligt ud.

  Her i huset ved åen er skovture især populære hos Anna og jeg elsker at vi kan tage afsted på tomandshånd.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og det Varde et også:)

   Kan jeg godt forstå du nyder jeres tosomhed:) dejligt!

   Slet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |