Nivea tester jeg....

tirsdag den 29. oktober 2013

Jeg fik for noget tid siden lov til at teste de her produkter fra Nivea og det var en overraskelse hvad det var....

Produkterne er de første af sin slags på markedet og de hedder In-Shower lotion og Body Milk fra Nivea. Det er dog ikke de almindelige shower lotion eller lotion som vi kender til kroppen. 

Produkterne er nemlig nogle man skal bruge i badet og bagefter skulle der ikke være behov for at fugte sig med lotion..... 
Da jeg læste dette, havde jeg bare lyst til at gå i bad med det samme, for det MÅTTE jeg prøve. Jeg har desværre altid haft meget tørre ben og det passer bare ikke så godt om morgenen, at stå og smøre sig ind og vente på at fugten aftager. Det skal bare gå hurtigt og specielt med små børn.

Nu har jeg prøvet produkterne siden jeg fik dem og jeg kan faktisk ikke undvære dem, produkterne er perfekte for mig, som har så tørre ben om vinteren og ikke så meget tid om morgenen til den store forplejning af mine ben. Om sommeren og specielt ferie bliver produkterne også uundværlige, det vil være nok at "fugte" sig i badet efter solbadning og så slipper man for at det ikke klister sådan, men holder fugten resten af aftenen, samtidig med at det er tidsbesparende.... 

Så gode anbefalinger herfra:)

4 kommentarer :

 1. Hvordan med parabener og parfume?
  Har sart hud, så undgår helst den slags.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh det ved jeg ikke, det må jeg lige kigge på:)

   Slet
 2. Jeg har også testet dem og nu kan jeg heller ikke undvære dem. Ret smart og ret så tidsbesparende :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lige præcis, så dejlig tidsbesparende.....:)

   Slet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |