HVERDAGEN......

onsdag den 23. oktober 2013


For det meste er det mig som henter guldklumperne efter arbejde, jeg er så heldig at jeg har 15 min fra arbejde i bil, hen til institutionen. Faren har fri kl.16, hvilket er meget normalt, men han har lidt over en times transport og vil først komme når de lukker.
Så når de bliver hentet er de som regel hundesultne og Noah har egentlig bare brug for at sidde og koble helt af. Hvorimod Alba for det meste er rigtig frisk og bare gang i hende.

Imens styrter jeg egentlig rundt og roder op efter morgenrodet, ordner vasketøjet, lave madpakker, lidt forberedelse af aftensmaden og "servicere" mine små englebasser..... I kender det jo nok selv fra jeres egen hverdag ikke?

Godt det er fredag lige om lidt, så vores lille familie kan slappe lidt af....9 kommentarer :

 1. Åh ja, kender det kun alt for godt. Jeg plejer dog at gemme vasketøj og diverse praktisk til senere, så jeg kan nyde pigerne i stedet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. I bor i øvrigt rigtig fint, og imponerende samling Lyngbyvaser du har.

   Slet
  2. Ja det svinger også her hvad man når....men hader at komme hjem til rod:) og tusinde tak:)

   Slet
 2. Dejlige billeder. Kender helt bestemt den eftermiddag du beskriver

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak og ja det er nok meget normalt:)

   Slet
 3. Ja det lyder bekendt. Hos os har vi dog været nødt til at lave om på det. Jeg kunne simpelthen ikke mere. Så nu henter manden to gange om ugen. Det betyder at trunten er en time længere i børnehaven, men det går nok. Det betyder at jeg ind imellem har en times tid for mig selv til gåtur med hunden - indkøb eller lign. Guld værd.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder som en meget fornuftig ide og dejligt der er mulighed for det. Ja en time er guld værd:)
   God weekend:)

   Slet
 4. Skønne billeder Vicki - åååh hende, din lille skønne pige.... sikke et dejligt billede, hvor hun sidder med ballonen (det er liiige til en Kvickly reklame - mon ik du ku score kassen på det, hi hi:-)
  Det er hygsomt at høre, hvordan andres hverdag er....vores er lidt anderledes, da vores far arbejder om natten. Han kan hente børnene ret tidligt hver dag, så alle mand er hjemme når jeg lander kl. 16.30 (som er alt alt for sent...men sådan er det! :-(
  Og en ekstra bonus er, at vores far arbejder 7 dage og har fri 7 dage - dvs. hver anden uge skal jeg ikke aflevere børnene om morgenen, de kan have en hyggelig langsom morgen med deres far. Der er handlet ind, gjort rent og vasket tøj og ordnet opvask når jeg kommer hjem.
  Og det er en luksus vi virkelig værdsætter.
  Det.eneste.negative.er.at.jeg.er.lidt.misundelig.over.at.det.ikke.er.mig :-) :-)

  Kh. Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Malene:) Ja hun er skøn, syntes jeg jo også selv:) hi hi... Hun elsker balloner så de var jo et hit da jeg tog nogle hjem og ja sikke en reklame det ville blive:)
   Ja hold da op vores hverdage er d helt anderledes....men det er jo bare vigtigst det hele skal hænge sammen og det må være dejligt at I kan få ordnet alle de praktiske ting, hvor vi nogle gange må gøre det i hverdage hvis vi ikke når det i weekenden....
   Dejligt for jer:)
   Jeg håber når vi engang skal flytte at det så bliver lidt tættere på farens arbejde også....:)

   God weekend Malene:)

   Slet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |