.

mandag den 7. oktober 2013Selvom pastel farver er ved at drysse lidt ned rundt omkring, så elsker jeg stadig farverne. Det gør et eller andet i mig og jeg bliver bare så glad og får en masse energi når jeg kommer hjem.
Det er ligesom at være i udlandet, hvor der bare er farver overalt, og når sommeren begynder at slutte, så gør farverne det også stille og roligt rundt omkring herhjemme i Danmark.

Vores hjem er indrettet sådan at vi har hvide vægge, jeg drømmer dog om tapet på det nye sted vi engang skal flytte hen.... Men jeg tror ikke at ideen kan blive solgt hos manden. Derfor fylder jeg rummene op med nipsting med farver og så kan vi altid skrifte.

Jeg har fået forbud på at lave noget om herhjemme, da vi skal igang med at sætte den til salg og derfor IKKE flere huller eller andet... øv:)
Så jeg må suge inspiration til mig og vente tålmodigt, hvilket er ret svært....

Hilsner fra en begyndende utålmodig Vicki:)

6 kommentarer :

 1. ØV det kan man da ikke sige :-) En kvinde har jo nogle behov der skal dækkes :-) Jeg drømmer også om tapet og manden er ikke afvisende...

  SvarSlet
 2. Jeg elsker også pastellerne og de gør mig glad!! Skønt billede af Alba!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Også mig Line og ja der fangede jeg hende lige:)

   Slet
 3. Virkelig dejlige billeder :)

  SvarSlet
 4. Ja lige præcis....... Og håber også min ikke er så afvisende en dag;)

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |