Lidt forberedelser...

mandag den 30. september 2013
 

I sidste uge var mine gåture om morgenen med Paco meget smukke og når det nu bliver mere koldt, så gør det ikke noget at udsigten var således.

Jeg har valgt at gøre noget andet i år og være forberedt på julen angående julekalenderne, derfor er jeg begyndt at købe lidt ind, når jeg ser et godt tilbud og en god ide til deres små pakkegaver fra julemanden.
De sidste to år har jeg været for langsom og har stresset rundt for at finde nogle gode små pakker.
Lige nu er der købt små Pixibøger, stjerner til loftet, farveblyanter, en film, og et blad med Cars.
Hvis I har nogle gode ideer, så vil jeg meget gerne høre?
 
Det vil da egentlig være rart at få 48 pakker på plads inden 1. december, jeg har dog lidt svært ved at lade pakkerne forblive i posen og ikke give dem nu…..
 
Hav en dejlig ugeJ


6 kommentarer :

 1. Elsker som altid dine skønne billeder :) og hvilken udsigt - Wauw! :)

  Og fantastisk ide at starte på kalenderindkøb allerede - her i huset er vi dog vilde med de færdige julekalendere fra playmobil, Lego osv og begge unger har allerede bestilt med hhv Lego og Little Petshop selvom de ikke er kommet endnu :) der ud over har de hver en julesok som der så ind imellem ligger en lille overraskelse i fra "Nissen" - det kan være alt fra en clementin til lille æske med playmobil eller hvad jeg lige falder over - en pose balloner er altid et hit ;) på den måde slipper jeg for at blive stresset over at jeg SKAL nå at købe et bestemt antal og begge unger elsker at tjekke sokken og bliver på ingen måde skuffet når den er tom, men jubler i stor stil når der er noget i :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak:) og ja den var virkelig smuk.
   Det var en god måde at gøre det på, den med ballonerne skal jeg lige huske for det elsker ungerne:) så den hopper vi på:) tak
   Hav en dejlig dag

   Slet
 2. Åhh nogle skønne billeder - de giver ro helt ned i maven! Fantastisk på en mandag med fart på ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak og dejligt at kunne sprede lidt ro derude:)

   Slet
 3. Smukke billeder af de flotte morgener :) Min mor er også i gang med pakkekalendre til alle tre børnebørn, og jeg har hjulpet lidt. Oliver får bl.a. perleplade med bogstaver og nogle perler, mens Mathias får modellervoks (7 bøtter i Tiger til 20 kr., som bliver spredt over flere dage). Jeg får snart dage til baby/børne-håndbolden, og så skal jeg nok lige skrive til dig :) Knus Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pia:)
   Uha den med perlerne vil de blive glade for og modellervoks... Dem kigger jeg lige på:) Noah er begyndt til bold sammen med Noah K, så ved ikke om vi hopper på, men du må meget gerne skrive hvornår det er alligevel:)
   Kram Vicki

   Slet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |