Kan du hjælpe mig med nogle spørgsmål?

onsdag den 25. september 2013


Jeg har lige et lille spørgsmål, men hvordan følger I mig og hinanden? Jeg bruger selv bloglovin, men er der andre apps som er nemmere eller bedre?
Eller følger I bloggen over nettet, altså I skriver bare blognavnet og vupti?

Det virker lidt som om det hele er gået lidt i stå herinde, jeg kan ikke skifte farve på skriften eller noget....
Er der andre som også oplever dette? 

Håber der er nogle derude som ved lidt:) 
Takker på forhånd:)

12 kommentarer :

 1. Jeg har lavet bloglovin, og så er det let. Men jeg har stadig min liste med de blogs, jeg følger, på selve bloggen. Og hvis den liste forsvinder på de forskellige blogge, fordi man går over til bloglovin, synes jeg, det er en skam. Det er jo her, man bliver inspireret til at finde nye blogge. - Men jeg er ikke så god til det tekniske, og mangler faktisk et sted, hvor det står forklaret på dansk, eller nogen man kan spørge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ok tak for svar, rart lige at høre hvad I andre gør. Jeg mangler også hjælp på dansk et sted henne.... Må prøve mig frem... Tak:)

   Slet
 2. Jeg bruger app'en feedly. Her kan man følge alle blogs. Jeg ved ikke om der er den store forskel ifht Bloglovin, men personlig synes jeg bedre om layout og opsætning.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak, den kender jeg ikke... Den må jeg lige tjekke:)

   Slet
 3. Jeg bruger blog roll på min egen blog og bloglovin. Jeg skriver selv i blogger og har ikke haft problmer med at opdatere eller skifte skrifttype, men det er heller ikke noget jeg gør særlig tit.

  SvarSlet
  Svar
  1. Okay tak:) jeg gør det også sjældent, men havde lige brug for noget nyt, men det duede ikke. Må prøve igen på et tidspunkt:) tak

   Slet
 4. Jeg bruger for det meste min Bloglovin' app på telefonen. Jeg har ikke oplevet noget med bloggen ellers. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ok tak:) simpelthen så træls når man prøver at ændre det og man gør som de skriver... Må prøve igen om noget tid:). Tak

   Slet
 5. Jeg synes faktisk at blogloving er ret genialt netop fordi man både kan bruge det til at se indlæg fra de blogs man følger og finde nye blogs. Dels kan man gå ind på lister f.eks. over mest læste blogposts under forskellige emner og dels kan man kikke ned over toplisterne og up and comming i de forskellige kategorier. Problemet er selvfølgelig at det kun er de mest læste blogs, der kommer frem der, så jeg supplere også med blogtoppen, hvor jeg især er glad for at kikke ind om de nytilmeldte blogs. På den måde har jeg fundet flere som jeg ellers aldrig ville have opdaget.

  Jeg skriver blog på et andet system og har fuld kontrol med bloggens udseene, som jeg faktisk ret tit ændre. Jeg synes jeg har hørt andre blogspotbrugere brokke sig over designting, men de problemer har jeg altså ikke. Til gengæld oplever nogen problemer med at kommentere hos mig og det er da også mega irriterende. Problemet er bare at når man først er glad for et system og så er det ikke sådan lige at skifte til et andet.

  Hos dig kan jeg iøvrigt kun kommentere med min henvisningsblog hos blogger også selvom det ser ud som om jeg gerne må kommentere med min typepad blog. Sådan noget er da også teknik tosset.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ok tusinde tak, det var meget rart lige at høre hvordan det ellers fungerede:) ja det virker helt åndssvag lige Munch kan intet lave om:(
   Jeg må prøve at kigge på det med kommentarerne:)
   Tak for svar:)

   Slet
 6. Jeg bruger bloglovin samt blogroll på bloggen. Jeg havde dog problemer da jeg gjorde det via iPhone. Men det jeg benyttede den gode gamle støvede pc virkede det.

  SvarSlet
 7. Efter google reader døde er jeg gået over til feedly. Det synes jeg fungerer rigtig godt og virker mere overskueligt og "clean" end bloglovin, synes jeg

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |