Cirkustur til Benneweis......

mandag den 16. september 2013Tusinde tak til Benneweis for en fantastisk oplevelse sammen med ungerne. Vi havde fået nogle biletter for noget tid siden og de skulle selvfølgelig indløses inden det blev for sent. Jeg glædede mig nok mere end ungerne og det var helt nostalgisk at være i Cirkus igen, det er nogle dejlige minder jeg har haft fra min egen barndom om at komme i Cirkus og det er noget jeg gerne vil holde fast i.

Vi havde dog en underlig start da Alba kastede op på vej derind og vi vidste ikke helt om vi skulle tage hjem eller om det gik, hun klarede det heldigvis og blev bedre. Men en t-shirt måtte købes og ellers måtte vi klare os med vådservietter....

De elskede det og elefanten var et hit, vi fik taget et billede alle sammen og der blev rigtig råhygget sammen. Det var en dejlig lørdag og en dejlig oplevelse med min familie.

Endnu engang tak Benneweis....

1 kommentar :

  1. Orv altså - vidunderlige billeder, man bliver jo helt cirkus opstemt. FANTASTISK <3

    SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |