Wedding part one

lørdag den 24. august 2013


Forberedelserne til brylluppet har været længe undervejs og vi har vidst i to år, at det skulle være den 17 august 2013. Alba lå nemlig i maven dengang vi fandt ud af, at vi skulle giftes. Vi havde reserveret den 17 eller 25 august, men da Albamusen blev født den 25 august var der kun en dato tilbage. 
Det var nemlig sidste lørdag hvor vi havde vores store magiske dag og det var som vi havde drømt om.

Jeg har været enorm meget inspireret på Pinterest og andre wedding bloggere som findes derude. Jeg har nok ikke været den typiske brud, den post jeg mest gik op i var lokalet og pynten. Jeg havde en klar ide om hvordan det skulle være og den skulle føres ud i livet som man nu kunne og som pengene kunne holde til.

Ugen op til brylluppet blev der handlet, hentet en masse ting, barnepigen skulle introduceres overfor ungerne, da de kun skulle med i kirken. Torsdag fik vi lokalet som var en gammel lade som er renoveret og det var det hyggeligste sted ever. Vi udnyttede at ungerne var sammen med barnepigen og fik sat lyskæder op, borde på plads som vi havde lejet og en masse småting.
Fredag endte vi dog lige akut hos lægen, da Alba faldt og slog hovedet så der kom hul og blødte. Da det skete stod jeg inde hos blomsterhandleren og kunne høre hun græd og at morfaren løb, derefter måtte jeg lige se hvad der var sket og hun havde blod i håret og på hendes bluse, så blev der løbet direkte til lægen. 
Heldigvis bare et lille hul som kunne klare sig selv, men når håret og trøjen er fyldt med blod, så bliver man lidt bange...

Bagefter var det tilbage til planen og ordne det sidste inden lørdag, skiltene havde jeg lavet tidligere på ugen og min kusine havde bagt cupcakes om torsdagen og lavede dem færdige derude. Fredag aften kom vi hjem puttede ungerne og øvede brudevalsen kl 21.45 og derefter kørte Christian hjem til sine forældre. Imens skulle jeg orden hår, negle, kjolen skulle lige have en detalje og derefter min overraskelse til Christian når han stod op.

Han havde fået en pakke med som han skulle åbne når han vågnede lørdag morgen og i pakken lå der en Prada parfume som han skulle have på, en duft vi begge elsker og som han ikke havde mere af, troede han...
Der lå også en tale fra mig som jeg ville have ønsket jeg kunne sige til festen, men jeg kender mig selv nok til at vide at jeg ville ende under bordet med to lange sorte baner og være flov resten af tiden. Sådan ville jeg ikke huske tilbage min tale om mange år og valgte den fra. Heldigvis forventes det heller ikke af bruden, men ville ønske jeg kunne.
Der lå også et Kroophold og en biografpakke til fremtiden, min mand elsker nemlig at sidde og kigge de brochure, hvor man kan vælge fra eller til. 
Til sidst kom der en bekendt og sang for ham i kirken, en sang som jeg havde ledt efter et år og det var den perfekte sang til ham og hele "pakken" blev han rigtig glad for.


Hav en dejlig aften:)


7 kommentarer :

 1. Skønt med et længe ventet kig. Glææder mig til at få et snigkig på resten af festen :-) Endnu engang STORT tillykke med dagen

  SvarSlet
 2. Årh hvor lyder det bare skønt det hele (selvfølgelig ikke med akut-læge besøget!!). Men resten lyder fantastisk dejligt...
  Jeg håber I havde præcis den skønne skønne dag som I havde planlagt.
  Stort tillykke til jer....
  GLÆDER mig til at se billeder af jer :-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Malene
   Tusinde tak og vi havde bare den skønneste dag:)
   Den var helt perfekt:)
   Hilsner Vicki

   Slet
 3. Høres bra ut! Så fin overraskelse til mannen :) Gleder meg til å lese flere innlegg fra bryllupet! Gratulerer så mye :) !

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak og manden blev ihvertfald rørt og glad for min overraskelse:) så det var dejligt:)

   Slet
 4. Hvor er det bare nogle smukke billeder. Jeg elsker din kjole og dine cupcakes med "I do". Virkelig fint. Er kjolen fra vintagebride på Frb? Synes den minder meget om noget hun havde, da jeg selv købte kjole der. Vi har allerede snart 1 års dag. Jeg tænker tit tilbage, og det er bare de bedste minder. Jeres dag lyder helt perfekt.
  kh Tine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tine
   Tusinde tak, vi har nok omkring 1500 billeder, så der skulle vælges ud:) ja kjolen prøvede jeg i vintagebride, men jeg fandt den brugt i England og satsede og den var helt perfekt. Hun havde fået lagt den op med 10 cm og da jeg fik den i december og tog over til en veninde, passede den bare helt perfekt:)
   Ja det er jo rigtig, det kan jeg godt huske og ja den bedste dag ever:)
   Vi havde en skøn dag/aften/nat:)

   Og god 1 års bryllupsdag:)

   Slet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |