Et lille flashback.....

lørdag den 15. juni 2013


Et lille flashback fra sidste måned inden vores ferie. Jeg fik afleveret min fagprøve og fik hygget lidt med min søster lige inden vi rejste. På torsdag skal jeg op og forsvare opgaven og så er min uddannelse slut - næsten. Jeg mangler dog lige 2 måneder mere og så er det helt slut og jeg glæder mig bare til nu at lære en masse og blive dygtig til mit nye arbejde.

Nu nærmere vores bryllup sig også og jeg begynder at få små sommerfugle i maven:)

Hav en dejlig weekend:)

1 kommentar :

  1. Sikke nogle dejlige billeder Vicki - årh I bor simpelthen så skønt. Det er helt tosset, så fint det er:-) :-)
    Og lækkert billede af den lille lækkermås med spanden i hånden, klar til strand afgang måske?? :-)
    Spændende med brylluppet der nærmer sig - hvornår var det nu det var??
    Kh. Malene

    SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |