Et lille pip herfra

torsdag den 9. maj 2013

Beklager den stilhed som er her på bloggen, men den sidste tid har været så hektisk, et bryllup som skal planlægges og aftaler på kryds og tværs. De sidste dage har jeg siddet og skrevet min fagprøve, den skal afleveres i næste uge og jeg er ikke færdig endnu.
I sidste uge sagde jeg også farvel til den afdeling som jeg har siddet i, siden jeg kom tilbage fra barsel i august. Nu skal jeg aflevere min fagprøve og så hedder det ferie indtil 1 juni. Her skal skal jeg starte mit nye arbejde i samme kommune. Jeg føler mig så utrolig heldig at have fået noget fast og det giver mig en dejlig ro.
Men derfor vil jeg nu gerne gøre det rigtig godt i den fagprøve alligevel. Så jeg må holde ud en uge mere og så kan jeg trække vejret igen, det glæder jeg mig til for en kort stund, da sommeren er proppet med en masse planer og nyt job. 

Så har jeg bemærket at der nu er 1102 faste læsere, hvor er det altså bare vildt!!! Tusinde tak fordi I har lyst til følge mig og vores lille hverdag.

Må I have en dejlig weekend:)

4 kommentarer :

 1. Smukke billeder endnu en gang søde ;)

  Håber det går godt med at få fagprøven færdig så du kan nyde den efterfølgende ferie frem til det nye arbejde kalder :)

  SvarSlet
 2. Det var da et dejligt pip!
  Tillykke med dit nye arbejde!
  Og god week-end til dig.

  SvarSlet
 3. Så fint dere har det hjemme! Den settekasse ser kjempe kul ut!

  SvarSlet
 4. Dejlige billeder - jeg har simpelthen et ømt punkt for jeres lille pige...hun er bare SÅ bedårende! :-)
  Masser af pøj pøj med fagprøven - er sikker på at du nok skal naile den :-)
  Kh. Malene

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |