Nye smukke æsker

fredag den 19. april 2013For nogle år tilbage havde Netto de bedste æsker, tror de fleste kan huske dem. De er simpelthen ikke til at støve op nogen steder til de priser. Jeg kan huske min Netto havde dem i lang tid og Christian blev sendt op for han hente de sidste. Men de er for længst brugt og har savnet nogle nye æsker, dem har jeg så fundet i Ikea. De findes i 3 størrelser og her er 2 af dem med nyt tapet selvfølgelig.
Jeg elsker at give æskerne lidt farve og og pynte til hjemmet, så nemt og hurtigt at lave.

Idag er min sidste feriedag og den skal nydes foran computeren mens jeg laver fagprøve. Jeg har haft svært ved at komme igang og har bare gået i min egen verden og hygget. Men noget har jeg da nået og om 2 uger skal jeg fortsætte herhjemme med opgaven.

Dagene flyver bare afsted og det ene tager det andet, tænk om en måned sidder vi på en strand og hygger, det bliver så dejligt altså.

Nå men I må alle have en dejlig weekend, vi skal ud og se køerne blive sluppet løst. Det gjorde vi sidste år og det var en sjov oplevelse og denne gang skal vores dejlige venner også med, det bliver rigtig hyggeligt.
Skal I også ud at se køer?


4 kommentarer :

 1. Er det officiel ko-udslipningsdag i dag?

  SvarSlet
 2. skøn farvepragt du har derhjemme :-)
  Nej, ingen ko-sening her ;-D

  SvarSlet
 3. Hvad hedder de æsker fra IKEA mon?? :-)

  SvarSlet
 4. Ser skønt ud! - Dejlige farver!
  Bliver man helt glad af at se ! :))

  Hilsner

  Clara-Carl.blogspot.com

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |