Vi skal i Cirkus.....

torsdag den 14. marts 2013
Vi har været så heldige at McDonalds har sponsoreret nogle billetter til en Cirkus tur og jeg er rigtig spændt på hvad Noah vil sige til det. Jeg tror simpelthen han vil ELSKE det og helt ærlig, så kommer jeg også til det. Jeg kan godt huske som barn at jeg har været afsted nogle gange og det var fantastisk hver gang. Denne gang skal jeg afsted som voksen og er blevet mor til 2 krudtugler, trods det så glæder jeg mig som et lille barn og er sikker på oplevelsen vil blive ligeså fantastisk.

Netop lige nu og frem til 20 marts, kan man få en gratis børnebillet til Benneweis, når man køber en happy meal hos McDonalds. Så hvis dig og din familie også vil have en på opleveren, så kan I tage et smut forbi McDonalds.

Have en dejlig dag:)


Dette er et sponcereret indlæg og min mening og holdninger er mine egne.

1 kommentar :

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |