Mini Fras.....

søndag den 31. marts 2013


Da jeg blev spurgt om jeg vil prøve Mini Fras kunne det ikke komme mere belejligt. I mange år har jeg ikke spist morgenmad, enten var der ikke tid til det, eller i de fleste tilfælde gad jeg ikke rigtig nogle morgenmads produkter. Men det er jo ikke sundt at starte dagen uden noget, specielt når jeg laver mange ting i løbet af dagen. Jeg fandt frem til Havre Fras efter at have prøvet flere forskellige, så passede den bare bedst til mig og oveni det så er det sundt.

Alba er i særligt også hoppet på den vogn og derfor passer MIni Fras perfekt til hendes størrelse, både til morgenmad og snack.
Hun er glad for at få det om eftermiddagen efter vuggestuen til mælk, eller bare løse i en skål, hun kan gå og spise af. 

Udover at det er sundt og at vi piger herhjemme spiser det, så nyder drengene af selve æsken. Quaker som står bag Mini Fras har gjort æsken sjov med illustrationer og bare dem har fyldt et måltid. 
Men æsken kan mere end det, med en smartphone eller en Ipad, kan æsken blive levende igennem en app, den kan du hente her
Illustrationerne kommer frem i 3D og bevæger sig rundt, hvor er det bare vildt i forhold til da man selv var barn. Jeg brugte meget tid på at sidde og kigge de æsker igennem og alt blev undersøgt. Så sikke en verden vores barn får åbnet igennem morgenmads produkter, det syntes jeg er super fedt.

Forresten når æsken er tom kommer der flere illustrationer frem som man kan tegne på og deltage i en konkurrence,


Hav en god påskesøndag:)


Dette er et sponsereret indlæg, men mine ord og meninger er mine egne.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |