Min lille dyrefamilies udvidelse....

mandag den 11. marts 2013Min dyrefamilie er blevet udvidet og de er så søde de trædyr. Jeg er en værre samler og har vist altid været det fra barndommen af. Så har det været servietter, papir fra Chokolade, brevpapir, alt hvad der kunne være sjovt at samle på. Nu er det nok Cathrineholm skåle, Kronjyden krydderi krukker, retro stoffer, og selvfølgelig trædyrene som pynter så fint overalt. 
De skaber bare så meget stemning, ligegyldig hvor de står så spreder de bare hygge i hjemmet.
Er de ikke bare skønne....

Love them.

9 kommentarer :

 1. Sikke en fin og dyr samling du har dig der :)
  Er dybt misundelig!
  God dag
  Kh Sabrina

  SvarSlet
 2. Elefanten holder jeg mere og mere af :)

  SvarSlet
 3. Jo det er bestemt en skøn samling du har.. Jeg har også haft forskellige samlinger gennem tiden...

  SvarSlet
 4. Er også bidt af en gal samler - og elsker også trædyrene - Kan dog ikke helt prale af en samling så stor som din :) Hvor er de skønne :)

  SvarSlet
 5. Så fin "familie"!! Skulle gjerne hatt dem alle sammen :)
  Om de skal utvides noen gang anbefaler jeg disse søtingene her : http://blog.discipline.eu/en/hi-my-name-is/ - jeg simpelten elsker dem :)

  SvarSlet
 6. De er bare så fine - og sikke en imponerende samling. Kh Maria

  SvarSlet
 7. Er kun lidt jalou på samlingen :-) mange af de fine træ dyr måtte meget gerne flytte ind herhjemme på gården..

  Ha en dejlig aften..

  SvarSlet
 8. Hvor er de bare fine dine trædyr. Herhjemme har vi faktisk ikke et eneste - ikke fordi jeg ikke kan lide dem, men det er bare ikke blevet prioriteret, da jeg jo også samler på tusind forskellige ting :)

  Min Kronjyden-samling betragter jeg som nogenlunde komplet (der er jo altid ekstra plads, hvis et eller andet sjovt skulle dukke op), men der er plads til et par Cathrineholm-skåle mere før jeg er færdig med dem. Og ja, stof er der også altid plads til mere af, hvis noget særligt fint dukker op. Og så er der vintage Pyrex, mumikrus, Miffy-bøger og alt det andet jeg har gang i ;)

  Ønsker dig en god dag!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 9. For en herlig samling tredyr:))

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |