Kommer I med?

onsdag den 20. marts 2013Nu har vi været afsted til Berlin og hygge med min familie og min kusines familie. På en lille uge er min store dreng blevet 4 år og vi fejrer ham igen den kommende weekend. 
I de her dage er der sket en masse spændende og det må I altså vente lidt med at høre om til næste indlæg, undtaget jer som følger mig på Instalife.

Nu kan jeg så læse at Google reader lukker...... og øv tænker jeg bare. Hvad med alle mine læsere og jeg kan egentlig godt lide at se synligheden i hvor mange som følger mig.
Som jeg har forstået det rigtigt, så flytter læserne adresse og det hedder Bloglovin. Det har jeg selv brugt længe, så det er der ikke noget nyt i, men vil I også flytte med?

Eller er det for besværligt? kunne godt tænke mig at høre fra flere forskellige, om man stadig læsere med selvom man ikke er fast læser på Bloglovin?

Håber I vil hjælpe mig med at belyse mit spørgsmål:)

Tryk her, hvis I vil følge mig på Bloglovin


5 kommentarer :

 1. Jeg følger dig med over i bloglovin - jeg har med et enkelt 'klik' rykket alle de blogs jeg er fastlæser af, og der er du på :)

  SvarSlet
 2. Hei:) jeg følger deg både på google og på Bloglovin! Jeg syntes at det er ganske praktisk, men det kan være vanskelig å følge en blogg dersom man ikke har Bloglovin samtidig som blogger.com legger ned.
  Følge gjerne meg også på Bloglovin på http://stitches-and-pearls.blogspot.no/
  Ha en fin dag! ;)

  SvarSlet
 3. Google reader og google friend connect er ikke det samme...

  SvarSlet
 4. Selvfølgelig kommer jeg med - du er allerede på min liste:0) Ønsker dig en dejlig weekend og god påske:0) Kh. Louise

  SvarSlet
 5. Har endnu ikke flyttet de blogs jeg følger, men det kommer nok - og så ryger du med der :) Du kan sagtens se hvor mange der følger dig på bloglovin og også sætte det på din blog så du kan se det der, det har jeg på min ihvertfald.

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |