Hverdagen.....

tirsdag den 5. marts 2013

Tiden den løber fra mig for tiden, jeg føler ikke jeg laver andet end at arbejde, hente børn, træne, passe venner/familie og alle de huslige gøremål og når man alligevel træder ind af døren, så kan man starte forfra. Det er nu ikke fordi jeg brokker mig, for jeg elsker min hverdag, det er alt det andet jeg ikke får nået og alle dem som venter en mail eller opringning eller et visit fra mig. 
Men sådan er min hverdag bare lige nu og jeg har tænkt hele tiden, jeg må nå det jeg når og jeg gøre mit bedste, men jeg stopper nu alligevel også op og får slappet af og får gjort det som giver mig energien tilbage igen. 
Sådan er det vel bare med en masse små unger og tænk vi gerne vil have en mere en dag.... 
Lige nu holder jeg bare fast i alle rebene, så jeg ikke selv falder, men jeg smiler hele vejen:)

Næste uge tager min lille familie et smut sammen med min yndlingskusine til Berlin og fejre Noahs 4 års fødselsdag...


Hav en dejlig aften alle sammen og tænk jeg var 161 indlæg bagefter at læse..... Håber snart overskuddet vender og tiden:)

20 kommentarer :

 1. I hope you will have a good time in Berlin!!! Shame you dont come anywhere closer to where we are!

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you Susi:) and yes:) Where do you live?

   Slet
 2. Hvis eller når jeg har rigtig tidligt fri så skynder jeg mig hjem og kan nå en ultra hurtig kaffe inden jeg henter den mindste - og de 10-15 min gør virkelig en forskel... Det er med at tanke op på selv-kontoen når man kan :) god tur til berlin, måske vi løber ind i hinanden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh det ville jeg også ønske jeg havde, bare lige 10 min:) tak Christina og det kunne være hyggeligt:)

   Slet
 3. Hejsa!
  Sådan har jeg det også nogen gange! Hvor det der fylder er hverdagen og det at få alle ungernes ting til at gå op i en højere enhed. Med et skolebarn ( fodbold, svømning, legeaftaler, fødselsdage m.m.) . Selvom jeg elsker det så giver det mig også sved på panden nogen gange. Og man stopper op og husker sig selv.
  God tur!
  Lykke

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er bare pisse hårdt at have små børn og mange af dem:) selvom vi ikke har skolebørn endnu, så tror jeg faktisk I har mere travlt, det er nok bare på en anden måde, fordi de er større og lidt mere selvstændige. Men en skøn tid de næste mange år og jeg vil bare nyde dem:)
   Tak og glæder mig:)

   Slet
 4. Smukke billeder. Og ja hverdagen med børn, mand, job, familie og venner kan godt være temmelig travl... Men godt du er glad. Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maria:) og ja jeg er heldigvis lykkelig og det er en dejlig fornemmelse:) og i lige måde

   Slet
 5. Hej! Så fina bilder och gillar stort de lilla ankorna:) Man ska njuta av de lilla stunderna i livet de lilla stunderna som går förbi så fort och kommer aldrig tillbaka...det vanliga vardag!
  Önskar dig en skön onsdag!
  Kram Sirpa

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sirpa og ja man skal nyde de øjeblikker, for man ved aldrig hvad der sker imorgen og tiden går hurtig. Nyde det gør jeg:)
   I måde:)

   Slet
 6. Kender det alt for godt, livet med små børn kræver sin kvinde - så husk at klap dig selv på skulderen indimellem (og glem alt om Jantelov osv.)
  Rigtig god tur til Berlin, det lyder skønt og som noget der lige kan give lidt extra på energikontoen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre I andre har det lige sådan, det ved man jo egentlig godt, men stadig rart at vi er mange i samme båd:) tak og begivenheder nyde nyde det:)

   Slet
 7. Ih, hvor jeg bare kender det - at tiden bare løber. Hverdagen kræver virkelig sit - engang imellem har jeg bare lyst til at råbe: STOOOP..
  Fine billeder i øvrigt - den stribede vase er skøn.
  God dag til dig.
  Kh Bodil

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh sådan har jeg det også, eller bare stilhed i 10 min:)
   Tak og ja den er så skøn og rigtig sommerlig:)
   Tak og i lige måde

   Slet
 8. Kan virkelig genkende det du skriver - og skønt at du smiler hele vejen!!
  Skønne billeder fra jeres skønne hjem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Line og ja vi har jo 2 små krudtugler, så vi forstår hinanden:)

   Slet
 9. Kender det SÅ godt - nogle dage er der bare ikke timer nok i et døgn..! Skønne biller, som altid og rigtig god tur til Berlin! Nyd det!!! Knus fra Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er jo det....lidt flere timer og lidt mere mortid, til at kunne nå en masse:) tak søde Louise og ja jeg vil nyde det fra vi sætter os ind i bilen:)

   Slet
 10. Skønne billeder! Jeg er præcis samme sted pt - når kun det allermest nødvendige og ikke meget af det, der giver ekstra "mig-energi".. Håber foråret kommer med overskud i din retning;) Berlin er for lækkert - nyd det...
  Kh Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne og ja 2 små basse, så fylder de det hele... Håber også foråret kommer i din retning og dejligt vi følges ad:) tak og glæder mig helt vildt, det bliver så hyggeligt:)

   Slet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |