Bryllupsindlæg #1

torsdag den 7. marts 2013

Jeg skal jo giftes til sommer og i forbindelse med, at Dorte lavede et indlæg om bryllups inspiration, så lovede jeg også et indlæg. Vi skal som I kan se have coral/fersken farve tema og på det næstsidste billede, kan I se vores lokale. Hvis der er en post som jeg egentlig går mest op i, er det indretningen af lokalet.... tænker en masse lyskæder og andet pynt. Men ellers tager jeg det hele stille og roligt, nok ikke så typisk piget på det punkt.
Min anden bekymring har været ungerne, for de skal passes og alle vi kender er jo med til fest, Det skal nemlig være en børnefri fest og igår fik jeg den bedste barnepige, jeg kunne ønske mig. 
Man er jo lidt øm med sine børn og havde en bestemt pige i tankerne og hun har sat et stort kryds i kalenderen, så det er rigtig dejligt. 
Har du lavet et ligende indlæg, vil det være sjovt at se, så læg endelig en kommentar med et link:)

Hav en dejlig aften:)


Jeg har fundet billederne og inspirationen på Pinterest:)8 kommentarer :

 1. Uf, skal du giftes, hvor skønt. Jeg er blevet gift for 1/2 år siden. GLÆÆÆD dig, det er fantastisk.

  SvarSlet
 2. Skønne billeder og skønne farver. Kender godt dilemmaet med barnepigerne er med - vi fik en god overbo til at passe vores datter, da vi blev gift (at overboen var ansat hos min mor gjorde det kun bedre :) )
  Glæder mig til at følge med i planlægningen.

  SvarSlet
 3. Hvor kommer jeg til at savne planlægning omkring vores bryllup når jeg ser dit indlæg. Vi blev gift for halvandet år siden, den bedste dag i vores liv, den mest ubeskrivelige fantastiske dag. GLÆD jer.
  Jeg har nogle billeder på min blog fra dagen...

  Held og lykke med det hele og nyd tiden op til, alt planlægning og beslutninger...

  Kh Anita

  SvarSlet
 4. What a great color scheme!!! So exciting!!!

  SvarSlet
 5. Hvor ser det bare ud til at blive det skønneste drømmebryllup - og det er bare sådan en fantastisk fest at planlægge...
  Jeg glæder mig til at følge med i alle dine forberedelser :)

  Kram fra mig.

  SvarSlet
 6. Jeg skal giftes næste sommer, så du kan løbende inspiration på www.monster-mor.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Wow.. Sikke en masse fine ideer. Bare det var mig.. (;

  SvarSlet
 8. Jeg har lige lavet invitationer til bryllup... så det er hvad jeg kan byde ind med ; )
  http://snullemor.blogspot.dk/2013/03/invitationer.html
  : )

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |