Tal ordentligt...

lørdag den 16. februar 2013


Mange børn bliver desværre mobbet, drillet og udsat for den hårde tone i skolegården.
Det vil mobilselskabet Call me gerne gøre noget ved i samarbejde med skoler i hele landet. Det syntes jeg selv er en vigtig sag, at bakke op om, og derfor laver jeg et indlæg her på bloggen.
Det begynder allerede når de er helt små og det gør så ondt, at høre, se og være vidne til mobning. Selv vokse gør det også og de burde være de voksne og bedre vidende. 
Men idag taler vi om børn og Call me har lavet en kampagne, som går ud på, at skolerne laver deres egen reklame-film som illustrerer en bedre tone på skolen. Formålet er, at børn skal forstå, at man skal tale ordentligt til hinanden og omverden igennem godt kammeratskab og god tone. Her kan I se de 28 film og stemme på jeres favorit og være med til at sprede det gode budskab.

God lørdag:)


Dette er et sponsereret indlæg og ord og holdninger er mine egne.

6 kommentarer :

 1. Hej! Det där låter jätte bra! Jag tycker att det är hemskt att vissa barn ska tryckas ner, mobbas! Min dotter blev mobbat på mellanstadiet och det va verkligen inte roligt! Även hon är vuxen nu så känns det ibland att hon har fortfarande inte glömt det varför de mobbade henne. Som mamma det gör ont!
  Önskar dig en skön lördag!
  Kram Sirpa

  SvarSlet
 2. Ej, hvorfor har jeg ikke vidst man kunne indsende videoer?? Vi har netop kørt en sprogkampagne på 'min' skole, hvor vi bla. så Call me reklamerne. Eleverne lavede også en masse fine talebobler, der nu hænger rundt omkring på skolen for at minde om at tale pænt, bla. 'Tal pænt, det koster ikke en pebernød':)

  SvarSlet
 3. Og lad mig så LIGE fremhæve de lækre unger fra vores Steinerskole i København :).
  Jeg synes bare de er så gode!

  SvarSlet
 4. Synes det er et rigtig godt initiativ for sprogbruget er virkelig blevet grimt

  SvarSlet
 5. Sponsoreret indlæg eller ej.. Jeg er lykkelig for at emnet bliver taget op alle vegne lige nu. Mobning er grusomt og for en der selv har været mobbeoffer i særlig svær grad i 1 år da jeg kun var 8 år, påvirker det meget at høre om andre ofre og selv tænke tilbage..

  Tomlerne op herfra!! :)

  SvarSlet
 6. Tak for jeres respons og jeg syntes det var en vigtig kampagne at bakke op over og ked af at høre at nogle er jer har oplevet mobning tæt på. Håber I er blevet stærkere af det og krydser finger for alle skolerne:)

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |