Jeg elsker Miffy

søndag den 24. februar 2013


Er de ikke bare skønne.... Miffy elsker jeg og derfor samler jeg lidt legetøj til de små med Miffy. Jeg kan selv huske dem fra min barndom og syntes de var skønne. Hvis nogle ligger inde med et vendespil,så sig endelig til.
Tuscherne blev købt på vej fra fra Bruxelles og jeg kunne ikke lade være med at købe dem, ikke til ungerne men til mig selv.....  De pynter nu fint rundt omkring i huset.

Hav en dejlig søndag:)

9 kommentarer :

 1. Myyyy aren´t they just the cutest?! :)

  SvarSlet
 2. De er godtnok skønne - dem havde jeg også købt, hvis jeg var faldet over dem :)

  SvarSlet
 3. De er da også super søde, hvem kan ikke lide dem

  SvarSlet
 4. Hej du. Jeg har ikke et vendespil, men sådan nogle klodser (mener der er 15 i alt), hvor er billeder med Miffy på alle sider. Så kan altså sættes sammen til 6 billeder. Du kan bare lige skrive en mail, hvis det er noget ;-). Kh Didde-Louise

  SvarSlet
 5. Hvor er de bare fantastiske de tusser!

  Her i huset er vi også store fans af Miffy :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 6. Jeg elsker også Miffy.
  Inspiration har fået Miffy-madkasser :)

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |